Sabrin Sburlea: „Amânarea returului nu este o soluţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei FC Braşov, Sabrin Sburlea, consideră că returul Ligii I al trebui să înceapă la data stabilită de Liga Profesionistă de Fotbal.

Chiar dacă Satdionul „Tineretului" nu se prezintă în cele mai bune condiţii, fiind acoperit cu un strat consistent de zăpadă. „Ne-am pregătit foarte bine în cantonamentele din Turcia şi cred că cel mai bine ar fi să începem meciurile oficiale.

Ne va fi greu dacă vremea se va menţine rece, dar noi, la Braşov, suntem obişnuiţi cu zăpada. Nu contează cum va fi terenul, noi trebuie să dăm totul şi să obţinem cele trei puncte cu Unirea Alba Iulia", a precizat tânărul atacant al „galben-negrilor".

Sburlea este convins că FC Braşov îşi poate atinge obiectivul, calificarea în cupele europene: „Cupa României este drumul cel mai scurt spre Europa, astfel că principalul nostru obiectiv rămâne calificarea în finala competiţiei.

Sper să întâlnim pe Dinamo în semifinale, întrucât avem o revanşă de luat. În acelaşi timp, sunt convins că putem termina campionatul pe un loc de Europa League".

În prima etapă a returului Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, sâmbătă, 20 februarie, de la ora 13.30, pe propriul teren, pe Unirea Alba Iulia.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite