Viorel Moldovan: „Important este să confirmăm în campionat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan, antrenorul celor de la FC Braşov
Viorel Moldovan, antrenorul celor de la FC Braşov

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, consideră că primul stagiu de pregătire din această iarnă şi-a atins scopul.

Este important că am încheiat primul cantonament cu o victorie clară. Rezultatele obţinute în acest stagiu ne dau multă încredere, însă, cum am mai spus, important este să confirmăm în campionat, pentru că atunci vom juca pe puncte.

Am văzut multe lucruri pozitive în acest stagiu şi sunt încântat de apetitul ofensiv al echipei.

Am marcat zece goluri în trei meciuri şi am primit doar unul. Acest stagiu şi-a atins scopul, mai ales din punct de vedere fizic. Se resimte o anumită stare de oboseală  acumulată", a menţionat antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan.

Tehnicianul „galben-negrilor" s-a declarat mulţumit de prestaţia tinerilor Mateiu, Chipciu şi Sburlea, jucători pe care se va baza în returul sezonului.

Evoluţia lui Mateiu nu mă suprinde. El se antrenează de doi ani cu echipa mare şi este normal să progreseze. Îmi pun mari speranţe în el, în Chipciu şi Sburlea.

Sunt fotbalişti tineri care, incet, incet trebuie să se impună. Jucătorii vor primi două zile libere pe care le merita din plin. Vom continua pregătirea în Antalya, unde vom mai juca patru meciuri amicale.

Trebuie să ne pregătim cât mai bine, pentru că ne aşteaptă un retur extrem de dificil", a declarat Viorel Moldovan, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Trei amicale stabilite

Altfel, „stegarii" au revenit aseară în ţară, urmând să fie liberi până marţi, zi în care vor efectua deplasarea spre cel de-al doilea cantonament al iernii (2-12 februarie), tot în Antalya. Delegaţia braşoveană se va caza la Hotelul „Concorde", din Lara.

În acest interval de timp, FC Braşov va susţine patru partide de verificare, urmând să întâlnească pe Polonia Bytom (6 februarie), Tatran Presov (8 februarie), Medjimurje (9 februarie) şi Cernomoreţ Odessa (11 februarie).

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite