Braşov: Se intră în linie dreaptă la FC Braşov! (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul săptămânii viitoare, conducătorii lui FC Braşov vor stabili numele celui care îl va înlocui pe banca tehnică pe Răzvan Lucescu. Pe ultima sută de metri, „Adevărul de seară” vă invită să vă exprimaţi părerea despre antrenorul care ar fi cel mai potrivit să îi pregătească pe „galben-negrii” în sezonul următor.

Pe lista posibililor succesori ai lui Răzvan Lucescu se regăsesc trei nume: Cristi Pustai, Viorel Moldovan şi Ionuţ Badea. Primul, recomandat chiar de Răzvan Lucescu, este în relaţii bune cu preşedintele Dinu Gheorghe şi ar fi o variantă ieftină pentru conducătorii braşoveni. Totuşi, în cazul în care FC Argeş va fi retrogradată, iar Gaz Metan se va menţine pe prima scenă, Cristi Pustai pare tentat să rămână la Mediaş. Fostul tehnician al lui FC Vaslui, Viorel Moldovan este o altă variantă, însă „Vio” este o opţiune scumpă. Ultimul inclus pe listă, antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, a intrat în vederile şefilor locali, acesta fiind un tehnician agreat în primul rând de patronul Ioan Neculaie. În cazul în care piteştenii vor fi retrogradaţi ca urmare a scandalului de corupţie, Badea se va despărţi de argeşeni.

Varianta italiană, de interes

Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, intenţionează să aducă la poalele Tâmpei un tehnician pe profilul lui Răzvan Lucescu, dar în acelaşi timp se merge şi pe varianta numirii unui antrenor italian.  „Săptămâna viitoare vom lua o decizie în privinţa celui care îl va înlocui pe Răzvan Lucescu. Ne dorim un tehnician tânăr, care să continue munca începută de Răzvan”, a precizat Dinu Gheorghe.

Ionuţ Badea, favoritul suporterilor


De partea cealaltă, părerile suporterilor braşoveni sunt împărţite. Dacă cei mai mulţi îl doresc pe Viorel Moldovan la cârma grupării de la poalele Tâmpei, alţii acceptă cu bucurie varianta aducerii lui Ionuţ Badea la FC Braşov. „Este clar că avem nevoie de un principal tânăr, de perspectivă, care să îi înţeleagă pe fotbalişti şi să fie apropiat de ei. Cred că Ionuţ Badea ar fi înlocuitorul perfect pentru Răzvan Lucescu. La primul lui sezon ca antrenor, a făcut treabă bună la FC Argeş şi a obţinut chiar rezultate peste aşteptări. Asta ca să nu mai spunem că l-a promovat pe Tănase, care a devenit titular în echipa naţională”, a precizat Vlad. 

Acesta a fost completat de Alex: „La experienţa pe care a acumulat-o de-a lungul vremii, Moldovan ar fi varianta optimă pe banca lui FC Braşov”.

Antrenorul lui FC Braşov va fi stabilit în cursul săptămânii viitoare
Dinu Gheorghe, preşedinte FC Braşov

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite