Braşov: Se caută antrenor la FC Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a mai rămas doar o lună până la startul Ligii I la fotbal, oficialii echipei FC Braşov nu se grăbesc să numească noul tehnician al "galben-negrilor".

Astfel, "stegarii" se vor reuni în vederea pregătirii noului sezon competiţional sub comanda secunzilor Daniel Isăilă şi Ciprian Petre. Prima şedinţă de pregătire a verii va avea loc luni seara, de la ora 18.00, la Stadionul "Tineretului". De la reunire vor absenta motivat Marius Măldărăşanu şi portughezul Rui Duarte, care are probleme personale, existând posibilitatea să nu mai revină la poalele Tâmpei. În acelaşi timp, la primul antrenament se vor prezenta fotbaliştii Dorel Zaharia, Alexandru Bălţoi şi Chipciu, jucătorii care au fost împrumutaţi în sezonul precedent.

Se aşteaptă răspuns de la Pustai

În ceea ce priveşte numele noului tehnician al braşovenilor, cea mai plauzibilă variantă o reprezintă antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai. Astfel, se aşteaptă ziua de 1 iulie, atunci când Comisia de Disciplină a FRF va da un verdict în ceea ce priveşte cazul de corupţie în care a fost implicat patronul formaţiei FC Argeş, Cornel Penescu. În eventualitatea în care piteştenii vor fi retrogradaţi, automat Gaz Metan se va menţine pe prima scenă fotbalistică, iar în această situaţie Cristi Pustai nu va accepta propunerea braşovenilor. Variantă de rezervă ar rămâne fostul internaţional Viorel Moldovan. "Nu am mai purtat nicio discuţie cu preşedintele Dinu Gheorghe. Aşteptăm începutul lunii iulie şi vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Cristi Pustai.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite