Braşov: Viorel Moldovan: „FC Vaslui este o echipă de învins“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viorel Moldovan: „FC Vaslui este o echipă de învins“
Braşov: Viorel Moldovan: „FC Vaslui este o echipă de învins“

După două rezultate mai puţin convingătoare, FC Braşov va întâlni duminică, de la ora 19.00, în deplasare, pe FC Vaslui, echipa antrenată în sezonul trecut chiar de tehnicianul „stegarilor”, Viorel Moldovan.

Viorel Moldovan a fost îndepărtat de la gruparea moldoveană spre finalul stagiunii trecute, iar în locul său a fost adus pe banca tehnică Cristian Dulca. Principalul braşovenilor consideră că FC Vaslui are numeroase puncte slabe, care pot fi speculate. Fostul internaţional este încrezător în potenţialul propriei echipe şi este convins că FC Braşov poate obţine un rezultat pozitiv din această deplasare.

Ne aşteaptă un joc foarte important, împotriva unei echipe solide, care ne va pune mari probleme. Am pregătit foarte atent acest duel şi sper să ne prezentăm bine la ora jocului, pentru a obţine un rezultat pozitiv. Ţintim cele trei puncte, dar ne mulţumim şi cu un rezultat de egalitate, însă am încredere că putem învinge. Cunosc foarte bine adversarul, întrucât am antrenat acolo. Ştiu că FC Vaslui are multe puncte forte, dar este o echipă vulnerabilă în anumite compartimente şi sper să speculăm la maxim aceste puncte slabe. Am ţinut legătura cu câţiva fotbalişti de acolo şi cunosc amănunte din interior“, crede Moldovan.

Vrea dăruire şi spirit de sacrificiu

„Vio“ este convins că „stegarii“ trebuie să dea totul pe teren pentru a câştiga. „Noi trebuie să fim pregătiţi atât fizic, cât şi psihic, pentru o luptă adevărată. Nu este o diferenţă de valoare între cele două formaţii, iar noi avem potenţial. Trebuie să evoluăm cu determinare, spirit de sacrificu şi agresivitate în sensul bun al cuvântului. De la Vaslui se pleacă greu cu puncte, însă trebuie să avem încredere că putem scoate un rezultat pozitiv“, a precizat Viorel Moldovan.   

Deşi i-a pregătit în stagiunea precedentă pe moldoveni, fostul internaţional nu se teme de jocul de la Vaslui. „Sunt convins că nu voi fi primit cu braţele deschise la Vaslui, dar acest lucru nu contează. Nu am nicio revanşă de luat. Important este să ne facem jocul nostru. Ştim că adversarii au un plus de agresivitate pe propriul teren şi noi trebuie să ne ridicăm la acelaşi nivel. Nu-mi place să am domnişoare pe teren, trebuie să luptăm şi să ne dăm viaţa în timpul meciului. Fotbalul este un joc pentru bărbaţi. Nu mă tem de arbitraj şi nu cred că arbitrii vor favoriza echipa gazdă“, a conchis „Vio”.

Altfel, pentru partida cu FC Vaslui, Viorel Moldovan nu se va putea baza pe Cristescu şi Ilyes, ambii accidentaţi. Însă, va reveni Marius Măldărăşanu, cel care a fost suspendat în primele etape ale sezonului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite