Braşov: FC Braşov – Unirea Urziceni, derby-ul zilei în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: FC Braşov – Unirea Urziceni, derby-ul zilei în Liga I
Braşov: FC Braşov – Unirea Urziceni, derby-ul zilei în Liga I

FC Braşov va întâlni astăzi, de la ora 21.15, pe Stadionul „Tineretului“, campioana Unirea Urziceni. Disputa contează pentru etapa a XIII-a a Ligii I de fotbal şi va putea fi urmărită, în format livetext, pe site-ul www.adevarul.ro

După ce în urmă cu mai bine de o săptămână, FC Braşov elimina pe Unirea Urziceni din Cupa României, „galben-negrii“ vor să repete performanţa în acestă seară şi să continue tradiţia favorabilă din confruntările cu ialomiţenii. Până în prezent, FC Braşov şi Unirea Urziceni s-au întâlnit de trei ori, băieţii lui Viorel Moldovan având un palmares pozitiv.

Astfel, în primul meci, „stegarii“ au învins Unirea, la Braşov, chiar în prima etapă a sezonului trecut, iar în retur, confruntarea susţinută la Urziceni s-a terminat la egalitate. Astfel, din trei partide directe, FC Braşov a învins de două ori, „galben-negrii“ având un avantaj moral în faţa băieţilor lui Dan Petrescu.

La două puncte de plutonul fruntaş, FC Braşov ţinteşte victoria în acestă seară, pentru a-i depăşi pe ialomiţeni în clasament. Viorel Moldovan nu se confruntă cu probleme de lot şi va putea alinia cea mai bună formaţie diseară. Deşi în urmă cu trei zile anunţa că nu se va prezenta la partida de la poalele Tâmpei, fiind supărat că meciul a fost programat sâmbătă, tehnicianul Unirii, Dan Petrescu, a revenit la decizia iniţială şi va însoţi echipa. Întrucât este suspendat şi nu-şi poate conduce trupa de pe margine, „Bursucul“ va sta în tribunele Stadionului „Tineretului“. 

Dan Petrescu vine la Braşov

Partida de sâmbătă (n.r. astăzi) va fi total diferită, faţă de cea din Cupă. Putem repeta performanţa din Cupă şi cred că avem toate atuurile să-i învingem din nou. Unirea este o echipă care joacă foarte bine în deplasare, astfel că vom avea mult de muncă pentru a ne impune. Urziceni are în componenţă jucători dinamici, mobili şi foarte bine aşezaţi în teren. Sunt convins că ne putem impune“, a precizat antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan.

Din respect pentru jucătorii mei, voi merge la Braşov, pentru că nu pot să-i las singuri, dar sunt foarte supărat. Astea sunt jocuri de culise. Îmi pare rău că am fost prost şi am acceptat să se schimbe programarea meciului de luni pe duminică. Dar aşa sunt eu bun mereu. Steaua de ce poate juca cu Unirea Alba Iulia luni în condiţiile în care are şi ea doi convocaţi la lot? Nu mai ziceam absolut nimic dacă nu se disputa niciun meci luni, aşa cum a cerut FRF”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul campioanei.

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite