Braşov: FC Braşov - Universitatea Craiova 2 - 0 / Invincibilii lui Moldovan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: FC Braşov - Universitatea Craiova 2 - 0 / Invincibilii lui Moldovan
Braşov: FC Braşov - Universitatea Craiova 2 - 0 / Invincibilii lui Moldovan

FC Braşov a obţinut prima victorie de pe propriul teren din acest sezon, învingând pe Universitatea Craiova cu 2-0, la capătul unui meci în care raportul de forţe a fost evident în favoarea gazdelor. Fără "creierul" Florin Costea, "juveţii" nu s-au regăsit şi au evoluat lamentabil pe alocuri.

Formaţia ardeleană rămâne neînvinsă în campionat şi urcă, momentan, pe primul loc în clasament.

FC Braşov a învins după 7 ani pe teren propriu pe Universitatea Craiova.


Fluier final.

Michael Baird a primit cartonaşul galben. Cei 5.000 de spectatorii de pe Tineretului trăiesc la intensitate maximă minutele de final.

min. 89 - de la margine s-au arătat 3 minute de prelungire. FC Braşov este pe punctul de a-şi asigura o victorie clară, la care nu visa nici cel mai optimist suporter

min 62 - GOOL FC BRAŞOV: Rui Duarte l-a găsit perfect în careu pe Zaharia, iar fostul stelist a îndeplinit o simplă formalitate. 2-0 !!!

Ambii tehnicieni au operat modificari la pauză: de la braşoveni a ieşit Sburlea, înlocuit de Zaharia, iar la Craiova a intrat Wobay, înlocuindu-l pe Rose

min 46 - s-a reluat partida

Finalul primei reprize. După primele 45 de minute, la capătul unui joc pe care l-a controlat cap-coadă, FC Braşov conduce cu 1-0, prin golul marcat de Nuno Diogo.

min. 40 - Hadnagy
a pătruns nestingherit în careu, dar a şutat mult peste din patru metri lateral stânga

min. 39
- Rui Duarte şi Dilevski au fost "îngălbeniţi"  de Marius Avram

Universitatea Craiova este în acest moment o echipă prăbuşită, care, deşi este condusă cu 1-0, nu dă semne că ar putea să întoarcă rezultatul.

min. 30 - GOOL FC BRAŞOV!!! Nuno Diego a deschis scorul pentru formaţia de la poalele Tâmpei. Acesta a speculat o eroare în defensiva oaspeţilor şi a reluat în plasă de la cinci metri !!! 1-0 !!!


min. 26 -
schimbare la Universitatea: Găman a fost înlocuit cu Nicolae Necu

min. 23 - ocazie importantă FC Braşov: şutul lui Sabrin Sburlea de la 16 metri a fost respins printr-un reflex de mare portar de Silviu Lung jr

min. 22
- Găman a fost avertizat de centralul Marius Avram

Şutul lui Dorel Stoica din lovitură liberă este reţinut de Dani Coman.

min. 18 -
combinaţie de efect între Sburlea şi Cătălin Munteanu, dar fundaşii adverşi resping în corner

min. 16
- craiovenii eu echilibrat raportul posesiei, însă acţiunile cu adevărat importante se lasă aşteptate de ambele părţi

FC Braşov are o posesie net superioară în acest debut de partidă, dominându-şi clar adversarul. Însă şutul lui Roman şi lovitura de cap a lui Diogo nu şi-au atins ţinta.

Sburlea şutează de la opt metri, dar Lung este pe fază şi reţine.

min. 1 - startul partidei


În tribunele stadionului "Tineretului" şi-a făcut apariţia şi patronul oltenilorAdrian Mititelu, care este însoţit de fostul selecţioner Victor Piţurcă şi de fostul secund al acestuia, Gabi Boldici.

De la gazde vor absenta Voicu, Al. Piţurcă şi Nae Constantin (accidentaţi), în timp ce Oros este suspendat. Din tabăra oaspeţilor nu au făcut deplasarea la Braşov Buşu, Mitchell, Dănănae şi Florin Costea, ultimul fiind trimis la echipa a doua după o ceartă cu patronul Adrian Mititelu.

Echipele la start:

FC Braşov: 1. Coman - 2. Rui Duarte, 4. Abrudan, 55. N. Diogo, 3 Ezequias - 14. Roman, 10. Ilyes, 27. Măldărăşanu, 7. C. Munteanu - 21. Sburlea, 9. Hadnagy         Antrenor: Viorel Moldovan

Craiova: 21. Lung - 2. Bărboianu, 7. Găman, 3. Barbu, 27. Rose - 30. Prepeliţă, 8. Şoavă, 6. D. Stoica, 13. Dilevski - 20. Dina, 17. Baird          Antrenor: Daniel Mogoşanu

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite