Braşov: Cristi Dulca: „Trebuie să câştigăm cu FC Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cristi Dulca: „Trebuie să câştigăm cu FC Braşov“
Braşov: Cristi Dulca: „Trebuie să câştigăm cu FC Braşov“

Antrenorul grupării FC Vaslui, Cristian Dulca, a declarat, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FC Braşov trebuie câştigat de jucătorii săi, dar pentru asta aceştia trebuie să fie mult mai concentraţi la finalizare.

Am ratat nepermis în partida cu Gaz Metan Mediaş, iar aceste lucruri trebuie corectate din mers. Nu avem timp de pierdut, fiindcă ne aşteaptă o perioadă destul de grea, cu meciuri din trei în trei zile. Deocamdată, ne gândim la meciul cu Braşovul, care e o echipă puternică. Suntem nevoiţi să câştigăm acest meci, fiindcă nu avem voie să facem paşi greşiţi pe teren propriu. Nu mai putem vorbi despre adversari slabi sau puternici în campionatul nostru, cred că va fi cea mai disputată ediţie a Ligii I“, a spus Cristian Dulca pentru NewsIn.

Altfel, Nemanja Milisavljevic şi-a reluat pregătirile cu echipa şi mai are nevoie de o perioadă scurtă de timp până va reveni pe gazon.  FC Vaslui va întâlni pe FC Braşov duminică, de la ora 19:00, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii I. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite