Braşov: FC Braşov s-a distrat cu Unirea Tărlungeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: FC Braşov s-a distrat cu Unirea Tărlungeni
Braşov: FC Braşov s-a distrat cu Unirea Tărlungeni

Într-o partidă amicală care a avut loc în această dimineaţă, pe Stadionul ICIM, FC Braşov a învins cu 6-0 (0-0) pe Unirea Tărlungeni, grupare care activează în liga a 3-a.

Pentru FC Braşov au punctat: Robert Ilyes (min. 87 şi min. 103), Mihai Roman (min. 97 şi 105), Hadnagy (min. 101) şi Nae Constantin (min. 83). Partida s-a desfăşurat pe parcursul a două reprize de câte 60 de minute. Confruntarea a avut loc la cererea expresă a tehnicianului braşovenilor, Viorel Moldovan. Întrucât a sosit la echipă de numai două săptămâni, Moldovan a vrut să-i vadă la lucru şi pe fotbaliştii care nu au evoluat deloc în prima etapă, în deplasarea de la Alba Iulia.

FC Braşov (repriza I): Kajcsa - Oros, B. Nicolae, Nuno Diogo, Cr. Ionescu - Nene, Măldărăşanu, Senin, Bălţoi (min. 35 Chipciu) - Dedu, Piţurcă.

FC Braşov (repriza a II-a): Mincă - Voicu, Abrudan, N. Constantin, Ezequias - Roman, Grigore, Ilyes, C. Munteanu - Hadnagy, Piţurcă (min. 95 Mateiu)

Astfel, în primele 60 de minute, antrenorul „stegarilor” a folosit o echipă alcătuită în mare parte din rezerve. Deşi au controlat autoritar prima parte, „galben-negrii” nu au creat panică în careul advers, Dedu ratând cea mai mare ocazie, când a trimis în bară din şase metri.

Repriza secundă a adus descătuşarea în tabăra braşovenilor, iar Roman, Ezequias şi Ilyes au fost cei mai buni de pe teren. Cu jucătorii de bază intraţi după pauză, băieţii lui Moldovan au făcut legea pe teren şi au obţinut o victorie confortabilă, la capătul unui meci în care s-a văzut diferenţa dintre rezerve şi titulari.

În altă ordine de idei, ieri s-au judecat la Federaţia Română de Fotbal memoriile depuse de fotbaliştii Alexandru Piţurcă şi Nuno Diogşi se aşteaptă un verdict oficial. Deşi se pregătesc de câteva zile cu FC Braşov, cei doi nu au semnat contracte de joc cu formaţia de la poalele Tâmpei. În cazul în care ei vor fi declaraţi liberi de contract, aceştia vor semna angajamente cu FC Braşov. 
 
Dinu „Vamă” a fost mulţumit

Prezent la joc, preşedintele executiv al lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, a precizat că „a fost un joc de pregătire care m-a mulţumit. Este important că Viorel Moldovan a avut posibilitatea de a vedea la lucru toţi jucătorii, în special pe cei care au evoluat mai puţin în pregătire şi în prima etapă. A fost un antrenament bun. În continuare, se vede că suntem în întârziere cu pregătirea fizică. Se observă că am efectuat pregătirea cu doi antrenori diferiţi, iar acest lucru şi-a pus amprenta asupra jocului echipei. Sunt convins că aceste probleme se vor remedia în cel mai scurt timp posibil”.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite