Braşov: Dinu Gheorghe: „Situaţia e disperată la FC Braşov”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Dinu Gheorghe: „Situaţia e disperată la FC Braşov”
Braşov: Dinu Gheorghe: „Situaţia e disperată la FC Braşov”

La prezentarea oficială a antrenorului Nicolo Napoli a luat parte şi preşedintele „stegarilor”, Dinu Gheorghe.

Acesta a recunoscut că l-a contactat pe fostul antrenor al Universităţii Craiova încă de acum două luni. „Am avut o primă tatonare cu Napoli chiar după întâlnirea cu Universitatea Craiova din retur. L-am întrebat dacă ar antrena o echipă precum FC Braşov, iar el a fost încântat de această idee. El a făcut treabă bună la Craiova şi sper ca lucrurile să meargă bine şi la Braşov”, a subliniat Dinu Gheorghe.


„Vamă” a făcut referire şi la lotul actual al „galben-negrilor”: „Echipa în mare este conturată. Trebuie să mai aducem un atacant central de valoare. Ne pare rău că l-am scăpat printre degete anul trecut pe Kapetanos. Dacă portughezul Rui Duarte nu se va prezenta la echipă până luni, atunci fi va suspendat pe toată perioada contractului, adică doi ani. Mai avem nevoie şi de un portar. Napoli va avea putere totală la FC Braşov, dar va fi şi responsabil de rezultate”.  

„Autorităţile locale ne ignoră”

Preşedintele braşovenilor a vorbit şi despre problemele financiare cu care se confruntă gruparea de la poalele Tâmpei. „Trebuie să se ştie că toată tevatura creată cu plecarea mea de la FC Braşov nu a fost o invenţie. Am rămas aici, dar nu pentru eternitate, pot să plec chiar peste trei zile de la Braşov. Pentru a ne califica în cupele europene avem nevoie de un buget minim de 4 milioane de euro. Avem asiguraţi doar 1.300.000 de euro până în prezent. Chiar dacă am fost criticat de mulţi, banii de pe bilete au contat foarte mult, întrucât s-au adunat 350.000 de euro.

Din păcate, suntem ignoraţi total de Consiliul Judeţean, care ne promite de câteva luni că ne ajută cu 90.000 de euro. Financiar, suntem într-un moment foarte greu. De când m-am implicat în fotbal, ultimele şase luni au fost cele mai dificile. În acest context, ne va fi extrem de greu să ne calificăm în cupele europene”.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite