Braşov: Un „Playboy de România” la FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Un „Playboy de România” la FC Braşov
Braşov: Un „Playboy de România” la FC Braşov

Aflat în urmă cu ceva vreme în vizorul echipei Steaua Bucureşti, fiul fostului selecţioner al României, Alexandru Piţurcă, a ajuns la o înţelegere cu FC Braşov.

Ajuns la venerabila vârstă de 25 de ani, Piţurcă jr. nu a rupt gura târgului în cariera de fotbalist, în schimb a fost de multe ori în centrul atenţiei presei de scandal. Cuplat cu mai multe vedete autohtone, printre care starleta porno Laura Andreşan, sau fosta componentă a trupei A.S.I.A., Alina Crişan, fiul selecţionerului a fost extrem de activ în viaţa extra-sportivă.

Piţurcă junior are o relaţie de câţiva ani cu Alina Crişan, care a fost pusă în pericol de escapadele acestui „Don Juan” al fotbalului mioritic. Alina a vrut să se despartă de fotbalist în 2006, după ce acesta a înşelat-o cu manechinul Daria Blănariu, în vârstă de doar 17 ani la acea vreme. Fiul selecţionerului s-a cuminţit în ultima perioadă şi a renăscut ca fotbalist la Pandurii Târgu Jiu.

„O să vorbesc doar pe teren”

Mi-au fost puse în spate relaţii cu fete pe care nici nu le-am cunoscut în viaţa mea. Recunosc că am avut o perioadă tumultoasă în viaţa personală, dar am pus capăt petrecerilor şi nopţilor pierdute prin cluburi. Sunt conştient că am ajuns la o vârstă la care fotbalul trebuie să fie o prioritate pentru mine. Vreau să dovedesc că am valoare şi să mă impun la noua mea echipă, FC Braşov. No o să mai dau prilejul presei să mă considere un băiat rău. Îmi voi arăta calităţile doar pe teren. Deşi sunt mândru de tatăl pe care îl am, nu mai vreau să fiu catalogat drept băiatul lui tata”, a subliniat Piţurcă jr.  

Vârful de 25 de ani susţine că a avut parte şi de momente mai puţin fericite ale carierei de fotbalist, dar că a trecut peste probleme cu sprijinul tatălui său, fostul selecţioner, Victor Piţurcă. „Cea mai dificilă perioadă a carierei am trăit-o în urmă cu 4-5 ani, pe vremea când eram în Germania, la Regensburg. Pe atunci nu mai aveam chef să joc fotbal şi m-am gândit chiar să renunţ la sportul-rege. Până la urmă m-am redresat, iar tata a fost tot timpul alături de mine”, a precizat atacantul.

                                     

image

Alexandru Piţurcă

:

-

: 1983

-

: 1,88

-

: 79 kg

-

: 13.06.2001 (Steaua - FC Argeş 3-3)

-

: Steaua, SSV Regensburg, FC Caracal, Universitatea Craiova, TSKA Sofia, Pandurii

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite