Braşov: Portarul Mihai Mincă se antrenează cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Portarul Mihai Mincă se antrenează cu FC Braşov
Braşov: Portarul Mihai Mincă se antrenează cu FC Braşov

FC Braşov are în momentul de faţă doar doi goalkeeperi în lot: Dani Coman şi Gabriel Kajcsa. Începând de astăzi, la antrenamentele „stegarilor” va participa şi fostul portar al Rapidului, Mihai Mincă.

Goalkeeper-ul în vârstă de 25 de ani mai are un an de contract cu Gloria Buzău, însă a primit o hârtie din partea oficialilor buzoieni prin care se poate antrena cu orice echipă doreşte.

Începând de astăzi, Mihai Mincă va participa la antrenamentele conduse de Viorel Moldovan. Este un portar de care avem nevoie şi ne dorim să-l transferăm la FC Braşov. Mincă este un goalkeeper pe placul lui Viorel Moldovan şi sper să ajungem la o înţelegere atât cu jucătorul, cât şi cu Gloria Buzău. Noi vrem să-l cumpărăm definitiv, dar nu excludem nici varianta unui împrumut”, a declarat preşedintele celor de la FC Braşov, Dinu Gheorghe.

Preferatul lui Moldovan

La rândul său, tehnicianul „galben-negrilor”, Viorel Moldovan, şi-l doreşte pe Mincă la poalele Tâmpei: „Mihai este un portar bun, care are un viitor înainte. Am fost coleg cu el în perioada în care jucam la Rapid şi pot spune că este un băiat deosebit. Îmi doresc să se rezolve acest transfer. FC Braşov are nevoie de Mincă, iar pentru el este foarte important să joace la o echipă din prima ligă”.

Gloria Buzău, dispusă la negocieri

De cealaltă parte, patronul formaţiei Gloria Buzău, Constantin Bucur, este dispus să-l cedeze pe Mincă la FC Braşov. „Mihai este un portar bun, care ne-a ajutat atâta timp cât a apărat poarta noastră. Şi-a făcut treaba la Buzău şi nu-l putem bloca la o echipă de liga secundă. Este tânăr şi are nevoie să apare la un nivel superior ca să crească în valoare. Zilele acestea vom purta unele negocieri cu preşedintele Dinu Gheorghe şi sunt şanse mari ca Mincă să fie cumpărat de FC Braşov. Evident că vom cere o anumită sumă de bani pe el, dar nu va fi un preţ exagerat exagerat”, a precizat Bucur.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite