Braşov: Oficialii echipei Unirea Alba Iulia se tem de FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Oficialii echipei Unirea Alba Iulia se tem de FC Braşov
Braşov: Oficialii echipei Unirea Alba Iulia se tem de FC Braşov

Antrenorul formaţiei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, a declarat că schimbarea lui Nicolo Napoli cu Viorel Moldovan, la cârma echipei FC Braşov, nu este de bun augur pentru echipa sa, întrucât fostul internaţional îi cunoaşte mai bine pe fotbaliştii braşoveni.

Mi-ar fi convenit ca Nicolo Napoli să fie la FC Braşov în meciul direct. Viorel Moldovan cunoaşte campionatul României, a lucrat foarte mult cu Dinu Gheorghe şi ştie foarte bine jucătorii, unii dintre ei fiindu-i coechipieri la Rapid. Am înţeles că Napoli a avut o relaţie încordată cu vestiarul şi sunt convins că jucătorii vor trage cu dinţii să-l impresioneze pe noul principal şi implicit să-i demonstreze lui Viorel că au valoare”, a spus Adrian Falub pentru NewsIn.

Preşedintele executiv al formaţiei Unirea Alba Iulia, Nicolae Lupu, priveşte cu optimism meciul cu FC Braşov, din prima etapă a Ligii I: „Nu ne interesează că braşovenii au schimbat antrenorul, ne interesează doar echipa noastră. Partida de sâmbătă se anunţă a fi extrem de dificilă, dar am deplină încredere în echipă şi în staff-ul tehnic şi cred că putem reuşi să fim pragmatici, realişti şi exacţi pentru a cuceri toate cele trei puncte puse în joc”.

În prima etapă a Ligii I la fotbal, FC Braşov va întâlni sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare, nou-promovata Unirea Alba Iulia.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite