Braşov: Cristi Pustai confirmă cele dezvăluite de "Adevărul de Seară": "Negociez cu FC Braşov!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum am anunţat în premieră în urmă cu câteva săptămâni, tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, este tot mai aproape de a prelua pe FC Braşov din sezonul viitor.

În cazul în care medieşenii vor retrograda în liga secundă, matematicianul Cristi Pustai ia în calcul posibilitatea de a ajunge pe banca tehnică a "galben-negrilor", urmând să-l înlocuiască pe Răzvan Lucescu, plecat la echipa naţională. Antrenorul a recunoscut încă o dată că a purtat discuţii cu preşedintele "stegarilor", Dinu Gheorghe, ajungând la o înţelegere de principiu cu acesta.

În acelaşi timp, în cazul în care FC Argeş va fi retrogradată ca urmare a scandalului de corupţie, iar Gaz Metan va continua pe prima scenă a fotbalului, Pustai pare tentat să-şi continue activitatea la Mediaş, întrucât întreaga lui viaţa se desfăşoară acolo.

"Dacă Gaz Metan va retrograda, mă gândesc tot mai serios să plec la Braşov. Am purtat unele discuţii de principiu cu Dinu Gheorghe şi pot spune că ne-am pus de acord. Dacă vom rămâne în prima Ligă, îmi voi continua munca la această echipă", a precizat Cristi Pustai

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite