Braşov: V. Moldovan îşi doreşte ca FC Braşov să ajungă în semifinalele Cupei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat că meciul cu Gloria Bistriţa, din sferturile de finală ale Cupei României, este cel mai important din acest final de an şi îşi doreşte ca formaţia de sub Tâmpa să ajungă în semifinale după 22 de ani.


"Meciul de mâine este cel mai important din această toamnă. Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a ne califica şi sper ca jucătorii să îşi dorească victoria la fel de mult ca şi mine. Vreau să-l înving pe Halagian, chiar dacă am lucrat sub comanda lui la Dinamo şi am făcut-o chiar bine. Şi la Gloria se vede mâna lui, echipa joacă foarte bine. În plus, Bistriţa a eliminat Steaua şi nu a mai pierdut de ceva vreme un meci. Trebuie să avem răbdare în jocul de mâine şi sper să nu fie erori de arbitraj",
a spus Moldovan.

Mijlocaşul Mihai Roman, care a împlinit astăzi vârsta de 26 de ani, spune că o calificare în semifinale ar fi cadoul perfect. "De ziua mea îmi doresc să fiu sănătos, iar cadoul perfect ar fi calificarea în semifinalele Cupei României. Ştim că vom avea un meci dificil cu Bistriţa, însă jucăm pe teren propriu şi sunt convins că avem forţa să ne calificăm în faza următoare a competiţiei", a afirmat acesta.
 
Cea mai bună performanţă a grupării de sub Tâmpa în Cupa României este calificarea în semifinale în sezonul 1986-1987, atunci când a fost eliminată de Steaua, scor 4-0. Partida FC Braşov-Gloria Bistriţa, din sferturile de finală ale Cupei României, se va disputa, mâine, de la ora 19:00, pe stadionul Tineretului din Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite