Braşov: Doi jucători de la FC Braşov au fost convocaţi de Răzvan Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Doi jucători de la FC Braşov au fost convocaţi de Răzvan Lucescu
Braşov: Doi jucători de la FC Braşov au fost convocaţi de Răzvan Lucescu

Naţionala de fotbal a României va susţine miercuri, 12 august, la Budapesta, o partidă amicală în compania selecţionatei similare a Ungariei.

În vederea acestui meci, „tricolorii” din ţară s-au reunit astăzi, la Mogoşoaia, stranierii urmând să ajungă mâine, direct la Budapesta. Adrian Mutu este cea mai notabilă absenţă. „Briliantul” este răcit şi a fost menajat de selecţioner. Din lotul pentru întâlnirea cu Ungaria fac parte şi braşovenii Dani Coman şi Mihai Roman. Dacă pentru goalkeeper-ul „stegarilor”, convocarea nu reprezintă o noutate, Mihai Roman este la cea de-a doua prezenţă sub tricolor.

În acelaşi timp, o prezenţă constantă în lotul de tineret, fundaşul Octavian Abrudan a intrat în vederile selecţionerului Răzvan Lucescu, pe care intenţionează să-l convoace pentru partida cu maghiarii. În lipsa lui George Galamaz, Lucescu jr are două variante: Abrudan sau Nae Constantin (Rapid). Se pare totuşi că, în urma prestaţiei mai slabe din partida cu Astra Ploieşti, debutul clujeanului de 25 de ani la Naţională  s-ar putea amâna.

Nu a fost contactat de Lucescu

„Nu am fost anunţat de nimeni că trebuie să mă prezint la convocarea echipei naţionale. Eu trebuie să mă gândesc să evoluez cât mai bine la echipa de club, iar apoi, dacă jocul meu va fi apreciat, cu siguranţă voi fi chemat şi la prima reprezentativă. Echipa naţională reprezintă apogeul fiecărui fotbalist şi este normal să-mi doresc să fiu selecţionat, dar decizia aparţine antrenorului”, a subliniat Octavian Abrudan.



Portari:
Coman (FC Braşov), Pantilimon (FC Timişoara), Tătăruşanu (Steaua)

Fundaşi: Dănănae (Craiova), Maftei (Urziceni), Rădoi (Al Hilal), Abrudan (M. Constantin), Chivu (Inter), Goian (Palermo), Raţ (Şahtior), Neşu (Utrecht)

Mijlocaşi:
Mara (CFR Cluj), Roman (FC Braşov), Apostol (Urziceni), Ghioane (Dinamo Kiev), Max Nicu (Herta Berlin), Surdu (Steaua), Codrea (Siena), Lazăr (Rapid), Alexa sau Bourceanu (ambii Timişoara)

Atacanţi: Marica (Stuttgart), Stancu (Steaua), Dănciulescu (Dinamo), Bucur (Timişoara)

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite