Braşov: Jucătorii lui FC Braşov au efectuat vizita medicală (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Jucătorii lui FC Braşov au efectuat vizita medicală (GALERIE FOTO)
Braşov: Jucătorii lui FC Braşov au efectuat vizita medicală (GALERIE FOTO)

Dacă prima serie de fotbalişti de la FC Braşov a efectuat controalele medicale ieri dimineaţă, ceilalţi jucători s-au prezentat în cursul acestei zile la testele fizice. Vedeţi aici GALERIA FOTO de la vizita medicală.

La vizita medicală au participat următorii sportivi:  Cristi Oros, Cristi Ionescu, Octavian Abrudan, Marian Cristescu, Alexandru Mateiu, Adrian Senin, Dorel Zaharia, Alexandru Bălţoi, Chipciu şi Benga. Testele de sânge şi cele fizice au demonstrat că „galben-negrii” sunt pregătiţi pentru noul sezon şi nu au nicio problemă medicală.  Altfel, chiar dacă s-au trezit de la ora 7.00, buna dispoziţie a fost la ea acasă, fotbaliştii glumind pe parcursul testelor fizice. Cel mai abătut părea Dorel Zaharia, care a fost împrumutat în sezonul trecut la Gloria Bistriţa, dar mai are un an de contract cu FC Braşov. „Toţi fotbaliştii sunt apţi din punct de vedere fizic şi nu există nicio problemă în acest sens”, a precizat medicul celor de la FC Braşov, Gheorghe Popa.

Sânge pentru Europa

După o vacanţă scurtă, am început munca şi suntem pregătiţi pentru noul sezon competiţional. A intrat în obişnuinţă să ne trezim atât de dimineaţă de două ori pe an, astfel că ora matinală nu reprezintă o problemă pentru noi. Ne dorim să facem treabă bună în sezonul viitor şi să ne calificăm în cupele europene. Chiar dacă va fi greu fără Răzvan Lucescu, sunt convins că noul tehnician ne va ajută să ajungem în Europa”, a subliniat Adrian Senin. „Sper să ne cunoaştem noul antrenor cât mai repede şi-mi doresc ca acesta să fie pe profilul lui Răzvan Lucescu. Trebuie să continuăm evoluţia bună pe care am avut-o în sezonul precedent”, a completat Marian Cristescu. 

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite