Braşov: Grigoraş infirmă negocierile cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi s-a vehiculat că fostul antrenor de la Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, ar putea ajunge din această vară la FC Braşov, aceste informaţii au fost infirmate de Grigoraş.

Tehnicianul care a activat în trecut şi la Farul Constanţa spune că nu a purtat negocieri cu nicio persoană din staff-ul administrativ al grupării de la poalele Tâmpei. „Grig” afirmă că prima opţiune în ceea ce priveşte viitoarea destinaţie rămâne Politehnica Iaşi.

Informaţiile care mă dau ca şi plecat la FC Braşov sunt simple speculaţii. Nu am vorbit cu nimeni de acolo şi nu am primit nicio ofertă. Sunt doar zvonuri lansate de mass media. FC Braşov are o echipă frumoasă, iar Răzvan Lucescu a readus această formaţie pe drumul cel bun. Ştiu că sunt condiţii extraordinare acolo, iar orice tehnician şi-ar dori să antreneze într-un astfel de oraş. Nu este cazul meu, întrucât nu am fost contactat de cei de acolo. După ce am plecat de la Galaţi, cea mai serioasă propunere a venit de la Iaşi, iar moldovenii au prioritate. Am mai fost căutat şi de alte grupări din prima ligă, dar FC Braşov nu se numără printre ele”, a precizat Petre Grigoraş.

I-a refuzat pe „stegari” în 2006


Acesta regretă că a ratat ocazia de a-i pregăti pe „galben-negrii” la începutul anului 2006. „Acum trei ani şi jumătate am avut o ofertă tentantă de la FC Braşov, chiar după ce m-am despărţit de Farul. Am fost foarte aproape să ajungem la o înţelegere, dar, exclusiv din vina mea nu s-a concretizat mutarea. Admit că poate nu am luat cea mai bună decizie”, a menţionat Grigoraş.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite