Braşov: FC Braşov, în căutarea unui nou succes la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a IX-a a Ligii I la fotbal, FC Braşov va întâlni astăzi, de la ora 16.00, în deplasare, pe Oţelul Galaţi. Partida va fi transmisă de Digi Sport şi va putea fi urmărită în format livetext pe site-ul www.adevarul.ro.

Conduşi de Dorinel Munteanu, gălăţenii nu au câştigat niciun meci pe propriul teren în acest debut de stagiune, însă au obţinut puncte în partidele din deplasare, învingând la Târgu Jiu şi pe Dinamo. De partea cealaltă, după două partide susţinute în compania granzilor  CFR Cluj şi Steaua, din care au obţinut un singur punct, „stegarii“ merg la Galaţi cu gândul de a recupera punctele pierdute în ultimele două meciuri. Pentru duelul de mâine, Viorel Moldovan nu se va putea baza Mihai Roman, Nae Constantin şi Attila Hadnagy, ultimul fiind suspendat, iar primii au probleme medicale.

Fără presiune pe atacanţi

Chiar dacă a câştigat mai mult în deplasare, Oţelul este o formaţie care joacă fotbal, imprevizibilă şi solidă. Mergem la Galaţi să ne facem jocul, să obţinem cele trei puncte pentru a putea rămâne în plutonul fruntaş. Sper să jucăm la fel de bine cum am făcut-o cu CFR Cluj şi Steaua“, a precizat Viorel Moldovan. Acesta a încercat să ia toată presiunea de pe umerii atacanţilor săi: „Le-am spus să rateze cât mai mult şi sunt convins că astfel vor şi marca. Nu trebuie să fugă de gura porţii, să-şi piardă încrederea, formula magică este munca, trebuie să caute golul, chiar dacă vor veni şi multe ratări“.

Primul succes acasă


De partea cealaltă, tehnicianul gălăţenilor, Dorinel Munteanu, vrea ca propria echipă să obţină prima victorie din acest sezon pe propriul teren. „Trebuie să câştigăm, chiar dacă vom întâlni o echipă foarte valoroasă. Totul stă în puterea noastră şi am încredere că, ajutaţi de public, putem arăta tuturor că nu suferim neapărat de un complex al meciurilor jucate pe teren propriu“, este de părere Munteanu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite