Braşov: Florin Dan: „Dorim să debutăm cu o victorie în partida cu FC Braşov”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Florin Dan: „Dorim să debutăm cu o victorie în partida cu FC Braşov”
Braşov: Florin Dan: „Dorim să debutăm cu o victorie în partida cu FC Braşov”

Mijlocaşul echipei Unirea Alba Iulia, Florin Dan, a declaratcă îşi doreşte ca gruparea ardeleană să debuteze cu o victorie în noua ediţie de campionat, împotriva formaţiei FC Braşov.

Meciul se anunţă a fi unul mai mult decât dificil, mai ales în condiţiile în care reprezintă debutul nostru în actuala ediţie de campionat. Mulţi dintre echipierii Unirii se află în faţa primul examen în elita fotbalului românesc, dar acest lucru sunt sigur că-i va mobiliza şi mai mult şi împreună vom reuşi să câştigăm toate punctele puse în joc. Braşovul este un adversar redutabil, experimentat, dar noi ne dorim să păşim cu dreptul şi vom da tot ceea ce este omeneşte posibil pe terenul de joc pentru a învinge şi a ne bucura suporterii”, a spus Florin Dan (foto) pentru Mediafax.

Falub este încrezător

Antrenorul Adrian Falub crede că Unirea Alba Iulia poate să facă o figură frumoasă în noua ediţie de campionat, chiar dacă are foarte mulţi jucători care abia acum vor debuta în prima ligă. „Am ajuns în Liga 1 şi trebuie să ne ridicăm la nivelul competiţiei. Suntem o echipă care nu are experienţa primului eşalon, dar ne organizăm din mers la toate nivelurile şi vă asigur că vom încerca să facem o figură frumoasă în campionatul care stă să înceapă. Am mare încredere în jucătorii mei şi sunt convins că şi ei sunt conştienţi de valoarea lor, astfel încât cred că putem pune mari probleme Braşovului. În ediţia trecută de campionat, FC Braşov a fost un adevărat arbitru în lupta pentru titlu, sunt conştient de importanţa jocului, dar îmi doresc enorm să cucerim punct sau puncte sâmbătă”, a adăugat Falub.

Partida Unirea Alba Iulia - FC Braşov, contând pentru prima etapă a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 18.00.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite