Braşov: FC Braşov a învins Naţionala Emiratelor Arabe Unite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: FC Braşov a învins Naţionala Emiratelor Arabe Unite
Braşov: FC Braşov a învins Naţionala Emiratelor Arabe Unite

În ultima partidă de verificare a cantonamentului din Elveţia, FC Braşov a trecut cu 2-0 (1-0) de selecţionata sub 20 de ani a Emiratelor Arabe Unite.

Pentru „stegari” au marcat Hadnagy (min. 37) şi Ilyes (penalty - min. 55). Cu această partidă, FC Braşov şi-a încheiat stagiul de pregătire din Elveţia. „Galben-negrii” au plecat în această dimineaţă spre Bucureşti, urmând să primească liber în weekend.

FC Braşov: Kajcsa - Voicu, N. Constantin, Oros, Ezequias - Roman, Ilyes, Grigore, C. Munteanu - Sburlea, Hadnagy. În repriza a doua au mai evoluat: Cristi Ionescu, B. Nicolae, Mateiu, Nene, Chipciu, Măldărăşanu, Cristescu, Dedu şi Zaharia.

Napoli, mulţumit de perioada de pregătire

Tehnicianul Nicolo Napoli a fost mulţumit de prestaţia propriilor elevi, dar a acuzat jocul dur al adversarilor. „A fost un meci destul de dur. Adversarii au fragmentat foarte mult jocul şi au evoluat agresiv pe toată durata partidei. Bine că nu ne-am ales cu jucători accidentaţi după acest meci. Una peste alta, a fost un test util, pentru că am făcut un meci bun în care am încercat să consolidăm  echipa pentru primul meci din campionat. Sunt mulţumit de acest stagiu de pregătire. Am avut condiţii bune, iar  băieţii au lucrat foarte bine. Începând de luni vom intra în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul de la Alba Iulia. Chiar dacă întâlnim o echipă nou-promovată, vom trata această partidă cu toată seriozitatea. Va fi un duel dificil, în faţa unei formaţii care va evolua cu foarte mult entuziasm”, a spus Napoli pentru site-ul oficial al echipei FC Braşov.

În altă ordine de idei, FC Braşov i-a prelungit contractul lui Rui Duarte până în iunie 2011.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite