Braşov: FC Braşov a cerut control antidoping la meciul cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: FC Braşov a cerut control antidoping la meciul cu Dinamo
Braşov: FC Braşov a cerut control antidoping la meciul cu Dinamo

Cu doar două zile înainte de partida FC Braşov - Dinamo, reprezentanţii celor două cluburi au început deja războiul psihologic.

Astfel, Dinamo a cerut, prin vocea preşedintelui executiv Cristi Borcea, să fie delegaţi arbitrii din străinătate, însă cele două cluburi nu au ajuns la o înţelegere în acest sens. În replică, preşedintele formaţiei de la poalele Tâmpei, Dinu Gheorghe, nu a stat cu mâinile în sân şi a contraatacat.

Astfel, FC Braşov a trimis astăzi o adresă Agenţiei Naţionale Antidoping, prin care solicită efectuarea unui control antidoping la meciul cu Dinamo, care se va disputa duminică, de la ora 18.00. FC Braşov doreşte ca la finalul meciului cu Dinamo, prin tragere la sorţi, câte doi jucători de la ambele echipe să fie testaţi antidoping.

Balaj la centru

În altă ordine de idei, arbitrul Cristian Balaj (Baia Mare) va conduce la centru partida dintre FC Braşov şi Dinamo. Balaj va fi ajutat de asistenţii Zoltan Szekely (Baia Mare) şi Aurel Oniţa (Constanţa), iar arbitru de rezervă va fi Cătălin Popa (Piteşti). Observatori au fost delegaţi Ion Turculeanu (Craiova) şi Gheorghe Moise (Bucureşti), iar supervizor va fi Valentin Alexandru (Bucureşti).

Partida FC Braşov - Dinamo, din etapa a 10-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora ora 18.00, urmând să fie transmisă, în direct, de Digi Sport.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite