Braşov: FC Braşov, la primul test de verificare din cantonamentul elveţian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: FC Braşov, la primul test de verificare din cantonamentul elveţian
Braşov: FC Braşov, la primul test de verificare din cantonamentul elveţian

FC Braşov va întâlni în această seară, de la ora 19.00, în cadrul cantonamentului din Elveţia, pe FK Zamalek (Egipt).

„Stegarii” italianului Nicolo Napoli vor disputa astfel prima partidă a stagiului de pregătire de la Anzere. Braşovenii au susţinut ieri o singură şedinţă de pregătire la care au participat toţi jucătorii, inclusiv noua achiziţie Adriano Barbosa Miranda. După antrenamentul de dimineaţă, „galben-negrii” au primit liber din partea lui Nicolo Napoli, majoritatea băieţilor alegând să se relaxeze la cumpărături.

De notat că la începutul săptămânii, FK Zamalek a învins cu 2-0 pe Şahtior Doneţk, formaţia pregătită de Mircea Lucescu. Duminică, „stegarii” vor întâlni pe Sochaux (Franţa). Pe 22 iulie, FC Braşov se va testa în compania formaţiei sub 20 de ani a naţionalei Emiratelor Arabe Unite.

Deşi se află la doar al doilea meci de pregătire de când este antrenor al „galben-negrilor”, italianul Nicolo Napoli ar putea trimite astăzi, în teren, următoarea formulă de echipă: Coman - N. Constantin, Abrudan, Oros, Ezequias - Roman, Grigore, Măldărăşanu, C. Munteanu - Sburlea, Hadnagy.

La antrenamentul din această dimineaţă nu au participat Ionuţ Voicu şi Robert Ilyes, iar „Nene“ s-a pregătit separat. Voicu a suferit o contractură musculară, iar Ilyes este răcit, astfel că cei doi jucători nu vor evolua în meciul amical de astăzi, cu FK Zamalek.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite