Braşov: FC Braşov a obţinut un punct în deplasarea de la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: FC Braşov a obţinut un punct în deplasarea de la Vaslui
Braşov: FC Braşov a obţinut un punct în deplasarea de la Vaslui

FC Vaslui şi FC Braşov au terminat la egalitate în această seară, scor 2-2, la capătul unui meci spectaculos care a contat pentru etapa a III-a a Ligii I la fotbal.

Viorel Moldovan a demonstrat că ştie toate secretele fostei sale formaţii, iar FC Braşov a plecat imbatabilă de la Vaslui, la finalul unui meci în care "stegarii" au practicat un joc pragmatic.

FC Braşov a transpus pe teren cerinţele lui Viorel Moldovan, iar "galben-negrii" au intrat în joc cu multă agresivitate şi determinare. Braşovenii au deschis scorul în minutul 14, după bijuteria fundaşului Ezequias, care l-a învins pe Hăisan cu un şut de la peste 25 de metri, sub bară. Oaspeţii au evoluat aproape fără greşeală în prima parte, singura mare ocazie a vasluienilor fiind irosită de Ljubinkovic, care a reluat sub bară din şase metri, însă Coman a fost la post (min. 39).

Moldovenii au revenit mai motivaţi de la cabine şi au restabilit egalitatea la şapte minute de la reluare printr-o lovitură de cap a lui Wesley. Gazdele s-au bucurat numai şase minute, întrucât Mihai Roman a speculat o gravă eroare a lui Hăisan, reluând în plasă dintr-un unghi imposibil. Cu opt minute înainte de final, vasluienii au stabilit scorul final prin Zubar, care a reluat în plasă de la patru metri. Astfel, chiar dacă a obţinut un singur punct, FC Braşov a practicat un joc de un nivel calitativ superior faţă de primele două etape ale campionatului.

FC Vaslui - FC Braşov 2-2 (0-1)
Au marcat: Wesley 52, Zubar 82 - Ezequias 14, Roman 58
 
FC Vaslui: Hăisan-  Buhuş, Zubar, Farkaş, Bălace  - Burdujan (64 Gerlem) , Ljubinkovic (86 Jovanovic), Genchev, Gângioveanu (77 Zmeu) - Wesley, Temwanjera

Antrenor
: Cristi Dulca
 
FC Braşov: Coman - Oros, Abrudan, Nae Constantin (54 Nuno Diogo), Ezequias - Roman, Măldărăşanu (90 Ilyes), Grigore, Cătălin Munteanu  - Zaharia (75 Voicu), Hadnagy

Antrenor: Viorel Moldovan
 
Cartonas roşu: Oros 72

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite