Braşov: 6.500 de spectatori, la meciul Steaua – F.C. Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: 6.500 de spectatori, la meciul Steaua – F.C. Braşov
Braşov: 6.500 de spectatori, la meciul Steaua – F.C. Braşov

La meciul de duminică seara dintre FC Braşov şi Steaua Bucureşti, se estimează participarea a 6.500 de spectatori, dintre care aproximativ 60 sunt suporteri ai echipei oaspete.

CITEŞTE ŞI:




La competiţia de duminică, de la ora 20.00, 2 suporteri ai echipei F.C. Braşov şi 40 suporteri ai echipei F.C.Steaua Bucureşti au interdicţie de a intra pe stadion, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei.

În  cazul în care aceştia vor reuşi să intre şi vor fi identificaţi pe camerele de filmat amplasate pe stadion, aceştia se vor alege cu dosare penale.

„Spectatorii sunt sfătuiţi să respecte măsurile stabilite pentru buna desfăşurare a partidei, să nu săvârşească fapte antisociale ce pot să atragă sancţionarea acestora, contravenţională sau penală, să aibă un comportament civilizat, compatibil cu spiritul de sportivitate, de fair-play care trebuie să caracterizeze toţi participanţii la un joc sportiv. Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţă 112
“, a declarat maiorul Gheorghe Costinel Ţarcă, ofiţer relaţii publice în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite