Braşov: Robert Ilyes: „Vreau să-mi închei cariera la FC Braşov”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la final de contract cu FC Braşov, căpitanul „stegarilor“ din ultimele două sezone, Robert Ilyes, doreşte să-şi prelungească contractul cu echipa braşoveană.

Chiar dacă am avut parte de o vacanţă scurtă, pot spune că a fost una frumoasă. Am fost plecat cu familia în Italia şase zile, împreună cu Mugurel Buga şi soţia sa. Eu doresc să rămân la Braşov, pentru că fizic mă simt foarte bine. La FC Braşov m-am simţit excelent, am avut o perioadă frumoasă în cariera mea şi aici doresc să-mi închei activitatea ca fotbalist. Înaintea plecării în vacanţă mi s-a propus prelungirea contractului. Mă voi prezenta luni la reunirea lotului şi vom vedea săptămâna viitoare ce se va întâmpla.

Eu imi doresc să facem o figură frumoasă sezonul viitor, pentru că avem potenţial. La Braşov s-a construit o echipă frumoasă, cu jucători cu experienţă, dar şi fotbalişti tineri care acum au deja un an de Liga I. Aşteptăm şi noi să vedem cine va fi noul antrenor al echipei. După experienţa din sezonul trecut, eu cred că putem fi o formaţie care să aibă un cuvânt greu de spus în campionat
“, a declarat Robert Ilyes pentru site-ul oficial al clubului.

Reunirea lotului este programată luni, de la ora 18.00, la Stadionul Tineretului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite