Braşov: Napoli: „Marţi semnez cu FC Braşov”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tehnician al Universităţii Craiova s-a sucit şi nu a mai semnat cu Universitatea Cluj, preferând să aleagă gruparea de sub Tâmpa. Nicolo Napoli a anunţat într-un interviu exclusiv în Adevărul că are de ales între mai multe echipe din Liga I, printre care şi FC Braşov.

Nicolo Napoli este noul antrenor al celor de la FC Braşov, după ce ieri era foarte aproape să semneze cu Universitatea Cluj. „Oferta de la FC Braşov a fost interesantă. M-am înţeles cu preşedintele clubului, iar în cursul zilei de marţi voi semna actele. Aseară am pus la punct toate detaliile şi ne-am înţeles rapid. Acum plec în Italia, dar mă întorc luni seara în România” , a declarat Napoli pentru „Adevărul".

Italianul s-a înţeles asupra unui contract pentru un an cu opţiune pentru încă doi, urmând ca marţi să conducă primul antrenament al „stegarilor”. Acesta îl va avea ca secund pe Jerry Gane, cu care a lucrat şi la Universitatea Craiova. Astăzi, italianul va pleca în Italia, urmând ca marţi dimineaţa să se prezinte la Braşov.

Primit cu căldură

Trebuia să alegem până la urmă noul antrenor al echipei. Nicolo Napoli a demonstrat că a făcut treabă bună la Universitatea Craiova şi sunt convins că va avea rezultate şi la FC Braşov. Ne-am înţeles repede cu el şi sper să avem o colaborare bună. Este italian, ceea ce ne garantează că va lucra cu multă seriozitate şi profesionalism”, a subliniat preşedintele celor de la FC Braşov, Dinu Gheorghe.

Nicolo Napoli este o alegere bună, sunt convins că vom colabora cu succes. Este un tehnician tănăr, valoros, vine cu o mentalitate occidentală şi asta este cel mai important. La convocările de la Naţionala B mă întâlneam cu jucători de la Craiova şi am auzit numai lucruri bune despre Napoli. Am înţeles că este apropiat de jucători”, a completat şi fundaşul lui FC Braşov, Octavian Abrudan.

A câştigat Cupa UEFA

Născut la data de 7 februarie 1962, la Palermo (Italia), Nicolo Napoli a avut o carieră impresionantă ca jucător. Fostul fundaş dreapta a evoluat la Messina, în Serie C şi în Serie B (1980/1983 şi 1984/1987), trecând şi pe la formaţia de liga a treia, Benevento. În Serie A, Napoli a evoluat pentru Juventus (1987/1991) şi Cagliari (1991/1996). Cu Juventus, Napoli a cucerit Cupa UEFA şi Cupa Italiei.

Absolvent al şcolii de antrenori de la Coverciano, Napoli a antrenat mai multe echipe din Italia, pregătind, în România, pe Universitatea Craiova.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite