Braşov: Bogdan Stelea: "FC Braşov va rămâne în inima mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul de 41 de ani al "stegarilor", Bogdan Stelea, care s-a retras din activitate cu prilejul partidei dintre FC Braşov şi Poli Timişoara, a fost votat de vizitatorii site-ului www.fcbrasov.ro, cel mai bun fotbalist braşovean al ultimei runde.

"Mă onorează faptul că am fost votat jucătorul meciului cu Timişoara, însă sunt convins că fanii au ţinut cont că era ultimul meci al carierei mele. M-am simţit foarte bine la Braşov. Suporterii, oamenii din oraş, colegii şi antrenorii m-au făcut să mă simt foarte bine la Braşov. Pe tot parcursul sezonului am simţit că sunt apreciat, iar acest lucru este cel mai important pentru un jucător. Le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine.

Este păcat că nu am reuşit să obţinem pe acest final de campionat un loc în cupele europene, pentru că eu consider că meritam acest lucru. Îmi doresc ca Braşovul să devină în următorii ani o echipă puternică, de primele locuri, pentru că acolo consider că este locul acestei formaţii. Braşovul va ocupa mereu un loc special în sufletul meu, la fel ca Dinamo. La Dinamo mi-am început cariera, iar de la Braşov m-am retras“, a declarat Bogdan Stelea pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite