Braşov: Explozie de butelie la un bloc în Făgăraş (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O explozie puternică a zguduit un bloc din municipiul Făgăraş, în jurul orei 19.00. Explozia survine la nici o săptămână, când, tot în Făgăraş, o explozie a distrus o casă.

ORA 20.10 Din fericire, specialiştii de la Protecţia Civilă din Făgăraş au confirmat pentru „Adevărul de Seară“ Braşov că structura de rezistenţă a imobilului nu a fost afectată. Astfel, familiile din bloc nu vor fi nevoite să doarmă în stradă. Pagubele sunt estimate la câteva zeci de mii de lei. S-au spart geamurile la mai multe apartamente şi au ars mai multe bunuri din interiorul garsonierei.

ORA 19.50 La faţa locului, echipajele de salvare au găsit trei persoane, care nu erau rănite, dar au avut atacuri de panică. Din primele cercetări şi potrivit relatărilor martorilor, se pare că, iniţial, a izbucnit un incendiu, care s-a extins în bucătărie şi a provocat explozia buteliei de la aragaz.Blocul de pe str. Parcului este un cămin de nefamilişti, locuit de familii foarte sărace.

ORA 19.37
La locul exploziei s-au deplasat trei autospeciale ale pompierilor militari, cu apă şi spumă, precum şi trei maşini de la SMURD.

Potrivt dispeceratului de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, este vorba de explozia unei butelii. Deflagraţia s-a produs într-un imobil de pe str. Parcului, blocul nr. 3, apartamentul 18.




CITEŞTE aici ce s-a intamplat în urmă cu o săptămână
:
Explozie la Făgăraş. O casă spulberată şi o persoană rănită

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite