Expertiza în cazul accidentului provocat de Huidu, aproape gata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii de la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice (INEC) au finalizat expertiza propriu-zisă şi urmează să redacteze concluziile.

Raportul urmează ajungă, în câteva zile, la dosarul cauzei, aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Apoi, procurorii vor comunica rezultatele raportului atât lui Şerban Huidu cât şi celorlalte părţi din dosar, în speţă rudele victimelor decedate în urma accidentului provocat de omul de televiziune.


„Probabil la sfârşitul săptămânii sau la începutul săptămânii viitoare, concluziile expertizei INEC vor fi trimise către organele judiciare" a declarat Grigoraş Beţiu, directorul-adjunct al Institutului Naţional de Expertize Crimnalistice (INEC), citat de ring.ro. Totodată, specialiştii au efectuat şi un experiment cu maşini similare, chiar în zona în care s-a produs accidentul, pe DN1, Timişul de Sus. Experimentul a fost efectuat pentru a se stabili coeficienţii de aderenţă.

Declaraţii contradictorii în dosarul accidetului lui Huidu. Se vehiculează viteze de la 70 km/oră la 100 km/oră

Accidentul provocat de Şerban Huidu a avut loc în data de 16 octombrie 2011. SUV-ul condus de acesta a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o Dacie Logan, în care se aflau trei persoane. În urma impactului, toţi braşovenii din Dacie au murit.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite