Eveniment medieval de excepţie în Cetatea Făgăraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, braşovenii şi turiştii sunt invitaţi să petreacă în stil medieval la Făgăraş. Printre surprizele evenimentului se numără cavalerii, frumoasele domniţe şi concursuri speciale în urma cărora puteţi câştiga o plimbare cu balonul de aer cald sau cufere încărcate cu premii.

Deschiderea oficială a evenimentului de la Făgăraş va avea loc vineri, la ora 16.00, cu o paradă medievală inedită. Acela va fi şi momentul în care cavalerii teutoni îşi încep bătăliile pentru cucerirea Cetăţii Făgăraşului avându-le alături de ei pe frumoasele domniţe.

Plimbări cu balonul deasupra Cetăţii

În acest weekend un norocos însoţit de alte trei persoane va putea câştiga o plimbare cu balonul deasupra Cetăţii, cufere încărcate de premii, tricouri, agende, calendare, lumânări parfumate şi multe alte surprize. De asemenea, cei mai puternici dintre participanţi se vor putea înscrie atât sâmbătă şi de duminică la un concurs intitulat „Sabia regelui Artur". Proba la care vor fi supuşi este să scoată spada dintr-o buturugă mare de lemn.

Serile medievale se vor încheia cu show-uri cu flăcări şi demoni în Cetate şi cu super concerte oferite de Voltaj, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara 10 Prăjini, Ducu Berţi, Vasile Şeicaru, The AC/DC Man and True Band.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite