Braşov: Ioan Neculaie: „Napoli trebuie să ne ducă în Europa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, a ţinut să fie prezent la prima apariţie a lui Nicolo Napoli în calitate de antrenor al „stegarilor”.

Boss-ul braşovean s-a întreţinut, la Stadionul „Tineretului”, cu tehnicianul italian, căruia i-a urat noroc şi i-a trasat obiectivul: calificarea în cupele europene.

Neculaie este sigur că Nicolo Napoli reprezintă cea mai bună variantă pentru banca tehnică a „galben-negrilor”: „Sunt convins că Napoli poate continua munca lui Răzvan Lucescu, doar a fost jucător 20 de ani la o echipă titrată în Europa. Mi-a plăcut mult cum a jucat Craiova în sezonul trecut, când el a fost antrenor acolo. După ce a plecat el, au fost cam subţirei”.

Napoli, sarcină europeană

Cât despre obiectivul „stegarilor” în noul sezon competiţional, omul de afaceri a subliniat: „Evident că o să le trasăm ca obiectiv calificarea într-o cupă europeană. Ajunge un an de acomodare în Liga 1, grupul e închegat, antrenorul pe care l-am avut a fost unul dintre cei mai buni, dovadă că astăzi este selecţionerul echipei naţionale. Noul tehnician trebuie să ducă munca începută de Răzvan mai departe, să demonstreze că s-a lucrat intens pe aici”.

I-a taxat pe campioni

Ioan Neculaie nu i-a uitat nici pe campionii de la Unirea Urziceni, cărora nu le-a rămas dator. Patronul braşovean este convins că „stegarii” au contribuit decisiv la performanţa ialomiţenilor, prin victoriile repurtate de FC Braşov în compania echipelor Dinamo şi FC Timişoara.

Trebuie să ne dedice nouă 50% din titlu şi pe urmă contează munca lor. Titlul lor nu valora nimic dacă nu băteam noi pe Dinamo şi Timişoara, chiar nimic. Merită trofeul, întrucât au muncit cât de cât, dar nu spectaculos. Asta e”, a punctat Neculaie.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite