Braşov: Emanuel Gyenes a devenit lider la general

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dealul Guşteriţei din Sibiu a găzduit, ieri după-amiază, cea de-a V-a etapă din Campionatul Naţional de Endurocross. Mai multe amănunte despre evenimentul de la Sibiu puteţi citi aici.

Multiplul campion naţional la enduro, endurocross, rally-raid şi cel mai bine cotat român la Raliul Dakar, motociclistul Emanuel Gyenes (Clubul Vectra Zărneşti), s-a clasat primul la clasa avansaţi. Cu cele 30 de puncte luate la Sibiu, Gyenes a reuşit astfel să preia conducerea clasamentului general.

Dintre cei 35 de motociclişti care au participat la eveniment şi care s-au întrecut pe o distanţă de 7,5 kilometri, o bună parte dintre aceştia au fost sibieni. Astfel, Paul Frăţilă, Bogdan Buţiu (14 ani) şi Flavius Rod sunt sibienii care au smuls aplauze la cursa de endurocross. Primul a câştigat la categoria B, iar următorii doi şi-au adjudecat primul, respectiv al treilea loc la clasa C.

La clasa Quad, singura categorie pe patru roţi de la endurocross, timişoreanul Răzvan Irimescu a terminat pe prima poziţie

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite