Braşov: Cioacă, înţelegător cu amantul Elodiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cioacă, înţelegător cu amantul Elodiei
Braşov: Cioacă, înţelegător cu amantul Elodiei

Mereu cu zâmbetul pe buze, Cristian Cioacă s-a prezentat azi-dimineaţă la Curtea de Apel Braşov, unde ar fi trebuit să dea nas în nas cu presupusul amant al soţiei sale, dispărută în mod misterios, Elodia Ghinescu.

CITEŞTE ŞI:


Deşi Cioacă a spus „prezent“ în sala Curţii de Apel nu acelaşi lucru s-a întâmplat în cazul avocatei sale şi al lui Cristian Ilie, iubitul Elodiei.

Cioacă s-a prezentat la un nou termen de judecată în dosarul în care este acuzat de infracţiuni informatice, după ce a spart căsuţa de e-mail a soţiei sale, Elodia Ghinescu.

Termenul de judecată a fost reprogramat pentru data de 30 noimbrie, pentru că avocata poliţistului a fost absentă, fiind plecată la o altă şedinţă de judecată din ţară. La următorul termen aceasta trebuie să se prezinte cu un raport al şedinţei la care a luat parte, pentru a-şi motiva lipsa de la procesul lui Cioacă.

La termenul de astăzi erau programaţi pentru audiere şase martori, printre care şi presupusul iubit al Elodiei, Cristian Ilie.

Întrebat cum ar reacţiona dacă s-ar întâlni cu el şi dacă ar avea ceva să-i reproşeze poliţistul Cioacă a răspuns senin că „nu aş reacţiona nicicum, poate soacra mea! Nu am nimic cu el, fiindcă suntem amândoi bărbaţi. Oricum, nu i-aş zice nimic de rău“, a spus Cristian Ciocă, cu eternul său zâmbet.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite