Braşov: EXCLUSIV/Patrik Cioacă doarme cu poza Elodiei sub pernă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV/Patrik Cioacă doarme cu poza Elodiei sub pernă
Braşov: EXCLUSIV/Patrik Cioacă doarme cu poza Elodiei sub pernă

Micuţul a recunoscut multe din obiectele care au aparţinut mamei. Părinţii avocatei dispărute ne-au dezvăluit că Patrik doarme, uneori,  cu poza mamei sale sub pernă şi o pupă de câtre ori îi vede imaginea. CITEŞTE ŞI „FENOMENTUL“ ELODIA DUPĂ DOI ANI!

Tatăl avocatei dispărute, Elodia Ghinescu, a povestit cum a decurs prima întâlnire cu nepotul lor, Patrik Cioacă, în vârstă de 4 ani, după o perioadă de doi ani şi jumătate în care nu l-au putut avea aproape. Dumitru Ghinescu, de 68 de ani, spune că atunci când l-a văzut prima oară pe copil, acesta era foarte retras.

Nu vroia să vadă pozele cu Elodia

„Am reuşit să obţinem în instanţă dreptul de-l vizita, un weekend la fiecare început de lună şi cel puţin 20 de zile în vacanţe. L-am putut lua înainte de Paşte, pe care l-am petrecut cu el. Cum era sărbătoare, am adus un miel acasă, dar el când a văzut sângele de la animal, s-a speriat şi a fugit în sufragerie. Când îi arătam poze cu Elodia nu vroia să se uite. Închidea ochii şi fugea. Era singuratic şi nu comunica cu nimeni.Treptat, s-a obişnuit şi şi-a amintit unde stătea mama lui atunci când mâncam cu toţii la masă şi chiar locul unde se aflau toate suzetele lui sau alte lucruşoare. Odată a deschis soţia dulapul şi el a văzut o geantă de-a maică-sii, pe care a recunoscut-o”, povesteşte Dumitru Ghinescu (foto)

image



De ce o caută Dan Diaconescu pe mama?”

Bărbatul spune că de-abia după a treia vizită copilul a început să fie în elementul lui. „L-am dus să vadă poneii, l-am plimbat la grădina zoologică, în parc, jucăm tot felul de jocuri şi se simte foarte bine. O picătură de fericire pentru el contează enorm pentru noi”, spune bunicul lui Patrik. De-abia după ce a început să se simtă în largul lui copilul a avut curaj să îi întrebe pe bunici de mama lui.
Aceştia bănuiesc că băieţelul ştie de dispariţia Elodiei Ghinescu. „Am rămas şocat într-o zi când m-a întrebat: «Buni, de ce nu o cauţi tu pe mami şi o caută Dan Diaconescu?» Atunci i-am răspuns că o caut în fiecare zi, în pădure, când merg să îi culeg mure, fragi... L-am întrebat dacă el îşi aduce aminte ce s-a întâmplat în seara când a dispărut Elodia, fiindcă plângea foarte tare, dar a zis că nu ştie. În orice caz, eu mă bucur că acum, când vede pozele cu mama lui, le pupă şi nu se mai sperie”, spune Dumitru Ghinescu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite