Braşov: EXCLUSIV/ Eliana Mall, vândută în contul unor datorii mai vechi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV/ Eliana Mall, vândută în contul unor datorii mai vechi!
Braşov: EXCLUSIV/ Eliana Mall, vândută în contul unor datorii mai vechi!

Maor Zinger a renunţat la complex după ce s-a ales cu sechestru pe mai multe bunuri. Fostul partener de afaceri al lui Zinger, Abraham Cohen, a cerut şi el în instanţă, să i se recunoască dreptul de proprietate pentru 10% din Eliana Mall.

Maor Zinger a cedat Eliana Mall în 2008, de pe societatea Tivina SRL către ISRO House, societate administrată de cetăţeanul israelian Michael Shushaen şi care are ca asociat unic Hectare LTD, firmă cu sediul în Tel Aviv.

Zinger a fost nevoit să renunţe la mall din cauza unei „ţepe“ de 1,7 milioane euro, pe care i-a dat-o lui Shushaen, în 2006 . Concret, Shushaen a cumpărat de la Zinger trei terenuri pentru a dezvolta unei afaceri imobiliare, cu promisiunea că preţul va fi cel de achiziţie. Tranzacţia s-a încheiat pentru suma de 3,5 milioane de euro. „Din păcate, pe acele terenuri nu se putea construi nimic şi cred că Zinger cunoştea acest aspect“, a explicat Emil Bivolaru, avocatul lui Shushaen.

Investitorul a realizat că a cumpărat terenurile la suprapreţ după ce un alt afacerist israelian, Abraham Cohen, fost partener de afaceri cu Ori Zinger, i-a deschis ochii. „La o lună după ce am cumpărat terenurile, a venit Cohen la mine şi mi-a spus că Ori este un hoţ şi un mincinos şi că am fost înşelat“, spune Michael Shushaen.


Citeşte întreaga poveste
a afaceriştilor israelieni în:

 
 

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite