Braşov: Hotelul de la Colegiul Economic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Hotelul de  la Colegiul Economic
Braşov: Hotelul de la Colegiul Economic

Colegiul Naţional Economic „Andrei Bârseanu“ a câştigat un proiect PHARE prin care a reuşit să obţină finanţare pentru renovarea etajului doi al vechiului internat. În plus, a fost modernizată şi cantina şi sala de mese.

Camere au fost dotate cu mobilier modern, capacitatea uneia fiind de cinci sau şase persoane. Pensiunea are nouă încăperi, dotate cu baie, cu o capacitate de cazare de până la 50 de persoane.

Cine vrea să doarmă într-o cameră dotată după ultimele standarde, trebuie să scoată din buzunar 40 de lei pe noapte. Dacă grupul este mai mare şi vizita se prelungeşte, costul este de 35 de lei de persoană, pe noapte.

Tarifele la cantină nu depăşesc 10 lei pe meniu. De exemplu, în pauze, elevii şi profesorii vin să ia masa la cantină. „Înainte pierdeam foarte mulţi clienţi pentru că băile erau comune, pe hol.

Odată cu transformarea vechilor camere, cererea a crescut şi primim anual grupuri de elevi şi studenţi, dar şi de profesori în regim hotelier, iar elevii fac practică aici“, a spus Nicolae Stoian, directorul instituţiei de învăţământ. Anul trecut, mini-hotelul a avut 2.500 de vizitatori.

Citiţi
mai multe
despre această
afacere  în


image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite