E oficial! Jose „Pepe” Murcia Gonzalez este noul antrenor al FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Murcia a semnat cu echipa braşoveană  un contract pe o perioadă de doi ani. Spaniolul va lucra la îmbunătăţirea performanţelor echipei FC Braşov alături de Daniel Isăilă.

Noul antrenor al FC Braşov a fost prezentat într-o conferinţă de presă de către Marcel Popescu, directorul general al clubului.

Eu şi Marcel Popescu ne cunoaştem de mult timp. Discuţiile pentru venirea mea aici se duc de ceva vreme, dar abia acum s-au materializat. Este un pas înainte în cariera mea. Voi pune toată experienţa mea în slujba acestui club.

Pentru mine este o provocare. Nu mi-a fost uşor să plec de acasă, dar am venit cu un singur obiectiv să fac performanţă. De obicei mă obişnuiesc repede cu locurile noi, sunt sigur că mă voi acomoda rapid în acest oraş. Am văzut în direct primele două meciuri din campionat, m-am interesat, îi cunosc pe toţi jucătorii din lot", a declarat Pepe Murcia, la conferința de presă de prezentare.

Tot astăzi a fost prezentat şi atacantul portughez Pedro da Silva Moutinho, în vârstă de 31 de ani, care a semnat un contract pe două sezoane cu FC Braşov şi va purta tricoul cu numarul 79.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite