E oficial! Eurocopter deţine centrul aerospaţial de la IAR Ghimbav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elicopterele Puma, din toată lumea, vor beneficia de servicii de mentenanţă, la Braşov. Ministrul economiei a semnat acordul de cooperare pentru dezvoltarea, la Ghimbav, a unui centru aerospaţial.

La Ghimbav vor funcţiona trei centre de competenţă, pentru mentenanţa elicopterelor Puma şi Super Puma, un centru unde vor fi ansamblate elicopterele Eurocopter şi un centru de fabricare a componentelor şi subansamblelor pentru elicoptere.

Documentul reglementează condiţiile de dezvoltare a unei capabilităţi autentice şi de lungă  durată în domeniul industriei româneşti de elicoptere la Braşov prin extinderea perimetrului Eurocopter România", se arată  într-un comunicat emis de Ministerul Economiei.

În plus, reprezentanţii IAR, împreună cu cei de la Eurocopter au semnat un act adiţional la acordul acţionarilor încheiat 2001, prin care vor fi aduse o serie de modificări la actul constitutiv al Eurocopter România, cele mai importante fiind majorarea capitalului companiei, prin aportul în natură  al IAR şi aportul în numerar al companiei franceze.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite