EXCLUSIV Furt de 100.000 de euro în cartierul Scriitorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii au sustras mai multe ceasuri şi bijuterii din aur. Aceştia au acţionat la pont şi au folosit chei potrivite pentru a intra în locuinţă.

Un om de afaceri italian, stabilit în Braşov, a fost jefuit, la mijlocul săptămânii trecute. Mai mulţi indivizi au intrat, noaptea, în apartamentul în care acesta locuieşte în chirie, împreună cu concubina lui, şi au sustras mai multe ceasuri şi bijuterii din aur. Hoţii au intrat în locuinţă folosind chei potrivite, ştiind că italianul şi iubita acestuia nu sunt acasă, au păcălit sistemul de supraveghere al apartamentului şi au acţionat în linişte.

 „Eu am aflat de spargere când am văzut dimineaţa poliţie la noi în bloc. Nici nu am ştiu ce s-a întâmplat fiindcă nu am auzit zgomote noaptea", a spus o locatară, Nela Munteanu, de 50 de ani.

„Unii vecini au auzit zgomote, alţii nu. Am înţeles că s-au furat 15 ceasuri din aur şi mai multe bijuterii. Tatăl italianului se ocupă cu bijuterii", a spus un alt locatar, sub protecţia anonimatului. Valoarea totală a prejudiciului s-ar ridica la circa 100.000 de euro şi din locuinţă ar fi dispărut cinci kilograme de bijuterii din aur.

Poliţiştii îi caută pe hoţi

Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă în acest caz, însă nu le va fi uşor să dea de urma suspecţilor. „Furtul a fost comis în noaptea de 10 spre 11 ianuarie, iar noi am fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 11, când s-a întregistrat o plângere în care se reclamă furtul unor bijuterii şi ceasuri. Din primele verificări, s-a pătruns în locuinţă cu chei potrivite", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite