EXCLUSIV: Braşov: Revoltă socială la Victoria din cauza lipsei de apă în case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane din Victoria au ieşit în stradă în această după-amiază în stradă, nemulţumite de faptul că, de două zile, au rămas fără apă în locuinţe. Ei susţin furnizorul de apă din oraş a lăsat peste 100 de apartamente „pe uscat", deşi foarte puţini dintre ei au facturi restante.

Oamenii s-au deplasat în această seară şi la sediul Primăriei Victoria, încercând să obţină ajutor din partea autorităţilor locale în diferendul cu firma care le furnizează apă în locuinţe.

Mâine dimineaţă (joi dimineaţă - n.r.), o echipă a Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor (CPC) Braşov se va deplasa la Victoria, în încercarea de a dezamorsa conflictul. Ionuţ Spătaru, directorul CPC Braşov, ne-a declarat în această seară că "astăzi am primit aproape 20 de sesizări telefonice de la oamenii de acolo. Au vrut să vină la Braşov, însă le-am spus că mergem noi la ei, împreună cu cei de la Autoritatea de Sănătate Publică. Se pare că avem acolo o problemă gravă, deoarece, neexistând constituite asociaţii de proprietari, între consumatori şi firma furnizoare de apă există contracte directe".

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite