Braşov: EXCLUSIV / Ultima şansă pentru Rulmentul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu mai puţin de 24 de ore înainte să fie declarate libere de contract, Carmen Amariei, Lidija Horvath, Simona Vintilă şi Ionela Stanca Gâlcă au şanse să fie menţinute la gruparea de la poalele Tâmpei.

Astfel, cele patru handbaliste şi-au depus memoriile la Federaţia Română de handbal, urmând ca mâine, forul naţional să se pronunţe în acest caz. Dacă până la orele 00.00 ale zilei de astăzi nu vor fi achitate o parte din aceste restanţe contractuale, handbalistele vor deveni libere de contract, având posibilitatea să se transfere la orice echipă din campionat. Mai mult, se pare că Ionela Gâlcă ar fi ajuns la un acord cu campioana Oltchim Rm. Vâlcea, urmând să semneze un contract cu "chimistele" de îndată ce va fi declarată liberă de contract.

Pe ultima sută de metri

De cealaltă parte, conducătorii clubului de la poalele Tâmpei nu par dispuşi să se despartă de cele patru handbaliste, făcând mari eforturi să le achite o parte din restanţe pe ultima sută de metri. În acest sens a avut loc la începutul săptămânii o "întâlnire de taină" între preşedintele Remus Cojocaru şi patronul Teodor Florescu, iar acesta din urmă a dat asigurări că le va vira în cont jucătoarelor o parte din salariile restante. Chiar mai mult, există posibilitatea ca Florescu să vină la Braşov în cursul zilei de astăzi pentru a pune la punct aceste detalii. Datoriile cumulate către cele patru sportive se ridică la suma de circa 200.000 de euro.

"Vom face tot posibilul să le păstrăm pe acele handbaliste pe care le dorim cu adevărat în lot. Amariei şi Gâlcă sunt jucătoare exponenţiale"

Remus Cojocaru
preşedinte CS Rulmentul

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite