Braşov: EXCLUSIV / O femeie a născut în toaleta Spitalului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV / O femeie a născut în toaleta Spitalului Judeţean
Braşov: EXCLUSIV / O femeie a născut în toaleta Spitalului Judeţean

O braşoveancă în vârstă de 32 de ani, care suferă de o infecţie renală gravă, a dat naştere copilului pe care îl purta în pântece în toaleta Spitalului Judeţean Braşov. Din păcate, copilul a fost născut prematur, la numai 28 de săptămâni. Atât mama cât şi bebeluşul se află într-o stare destul de gravă.

Pacienta, care provine din mediul rural, a fost trimisă de medicii de la Maternitatea Braşov  la Spitalul Judeţean, fiindcă se simţea foarte rău şi suferea de o infecţie renală gravă. „Pacienta, care era însărcinată în 28 de săptămâni a fost trimisă la noi în cursul zilei de ieri, pentru un consult intern. A rămas internată până azi şi când s-a dus la toaletă a născut prematur. Am chemat ginecologul din spital, iar apoi mama şi copilul au fost trimişi cu o ambulanţă la Maternitate“, a precizat dr. Gabriela Drăghici, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov.

Din păcate, starea de sănătate a celor doi este precară, iar medicii sunt rezervaţi. „Mama se află internată în secţia de Terapie Intensivă, se simte rău, însă este într-o stare staţionară şi răspunde la stimuli. Copilul s-a născut prematur, are o greutate de 1 kg şi 300 g, dar ca orice prematur nici el nu se află într-o stare de sănătate bună. Este la incubator, la Terapie Neonatală şi este monitorizat. În acest moment nu ne putem pronunţa cu privire la evoluţia pe care o vor avea cei doi“, a spus dr. Gheorghe Preda, purtător de cuvânt al Maternităţii Braşov. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite