Braşov: EXCLUSIV / Şoferul ucigaş de pe DN11 avea carnetul suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV / Şoferul ucigaş de pe DN11 avea carnetul suspendat
Braşov: EXCLUSIV / Şoferul ucigaş de pe DN11 avea carnetul suspendat

Miron Ovidiu Tupea are 30 de ani şi este din localitatea braşoveană Prejmer. În urmă cu două luni oamenii legii i-au suspendat carnetul de conducere pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Şi joi conducea maşina tot băut când a lovit în plin un grup de muncitori, în dreptul localităţii braşovene Hărman. VEZI AICI DETALIILE ACCIDENTULUI VEZI GALERIA FOTO

Miron Ovidiu Tupea circula cu dovadă pentru că a făcut contestaţie la decizia poliţiştilor. „Aceasta este o lacună a legii care după câte se observă mai provoacă şi tragedii. Noi i-am suspendat permisul pentru băutură, el a făcut contestaţie şi legal e ca până la finalizarea procesului să poată circula cu maşina pe baza unei dovezi. Şi acum era tot beat şi vom anunţa ce concentraţie de alcool a avut în sânge în momentul producerii accidentului, când vor fi finalizate testele“, a declarat pentru Adevărul de Seară, cms. Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

În cumplitul accident de la Braşov au fost răniţi foarte grav doi muncitori, Daniel Tincu, de 24 de ani şi Dumitru Negoiţă, de 58 de ani, din Nehoiu.

„Al treilea muncitor se afla în remorca maşinii de unde descărca materiale pentru reparaţia drumului. Acesta s-a dezechilibrat şi în cădere a dat cu capul de un oblon. Milea Stelian, de 37 de ani, a murit pe loc“, mai spune cms. Liviu Naghi.

În urma accidentului au ajuns pe patul de spital şi doi pasageri ai maşinii conduse de şoferul vinovat de tragedie: Cătălin Bozgan, de 33 de ani, din Prejmer şi Nicolae Karacson, de 17 ani, din Sita Buzăului. Singurul care a scăpat cu răni minore este chiar şoferul vinovat de tragedie.

„Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive şi a neatenţiei, cauzată probabil şi de consumul de alcool. Aşteptăm însă rezultatele de la spital pentru a ne putea pronunţa în privinţa acestui fapt“, mai adaugă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Miron Ovidiu Tupea este acuzat pentru omor din culpă şi pentru fapta sa riscă până la 15 ani de închisoare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite