Braşov: EXCLUSIV / Sărbătoare la Rulmentul Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV / Sărbătoare la Rulmentul Braşov!
Braşov: EXCLUSIV / Sărbătoare la Rulmentul Braşov!

Născută pe 15 iulie 1988, goalkeeper-ul Dana Vălean împlineşte astăzi 21 de ani, fiind cea mai tânără handbalistă din garda veche.

Portarul care s-a aflat până în prezent în umbra mult mai experimentatei Ionica Munteanu va primi o şansă în acest sezon, din partea tehnicianului Herbert Muller. „Ne bazăm pe Dana Vălean, mai ales acum că ne-am despărţit de Ildiko Barbu”, a declarat Muller.

Dana Vălean a ajuns la formaţia de la poalele Tâmpei în august 2007, dar nu a avut prea multe şanse de afirmare. Cu toate acestea, ea este convinsă că sezonul 2009/2010 va fi mai bun.

Cum te simţi la 21 de ani?

Mă bucur că sunt sănătoasă şi am o mare dorinţă de afirmare. Cred că am ajuns la o oarecare maturitate atât profesional, cât şi pe plan personal.

Cum vei petrece de ziua ta?

Din păcate nu avem timp de petreceri, întrucât avem programate două şedinţe de pregătire. Probabil că le voi face o cinste colegelor şi voi sărbători în familie.

Îţi doreşti un cadou în mod special?

Nu am o dorinţă specială, tot ce vreau este să fiu sănătoasă şi să joc cât mai bine. Totodată, vreau ca toţi cei dragi să fie sănătoşi şi să mă pot bucura de ei.

Ce planuri ai pentru viitor?

Vreau în primul rând să apăr şi să devin o prezenţă constantă în echipa de bază. Sunt conştientă că trebuie să muncesc mult şi totul depinde numai de mine. Voi avea o concurenţă dură, întrucât Ionica Munteanu este cea mai valoroasă portăriţă din Liga Naţională.

Vei continua la Rulmentul chiar şi în contextul problemelor financiare?

Cu siguranţă, cel puţin în acest sezon voi rămâne la Braşov. În momentul actual nu contează banii, important este să am cât mai multe meciuri în picioare. Vreau să ajung cu Rulmentul în Liga Campionilor.

Care a fost cel mai frumos moment al carierei?

M-am simţit împlinită la duelul cu Tomis Constanţa din retur, atunci când mi s-a oferit şansa să apăr. Sper ca acest moment să se repete de cât mai multe ori în ediţia viitoare.    

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite