Braşov: EXCLUSIV / Criză acută de... şefi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV / Criză acută de... şefi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie!
Braşov: EXCLUSIV / Criză acută de... şefi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie!

Pe site-ul IJP Braşov aflăm că această instituţie este „decapitată”, în pofida faptului că toată presa a anunţat, acum o săptămână, că Florea Oprea, comisar şef, a câştigat concursul pentru funcţia de comandant. El figurează, însă, ca fiind adjunct, ajungându-se în situaţia ilară de a fi...propriul adjunct.

Revenind la informaţiile de pe site, aflăm că braşovenii nu au parte de specialişti în fruntea serviciului de investigaţii criminale, al serviciului de management organizatoric, comunicare publică şi relaţii internaţionale şi al serviciului de arme, explozivi şi substanţe toxice, şef serviciu criminalistic, şef serviciu cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, la nivelul poliţiei judeţului.

Posturi neocupate în organigramă sunt şi la nivelul poliţiei municipale. Astfel, Secţia 1 de funcţionează (?) fără şef şi adjunct,iar secţia 3 nu are şef. Nici posturile de poliţie din oraşul Râşnov şi comunele Bran, Prejmer, Tărlungeni nu au şefi. Starea de fapt este, probabil, este mult mai gravă, în contrextul în care site-ul IJP Braşov nu se prezintă situaţia în mai mult de 80% din localităţile judeţului. Comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al instituţiei are are însă o explicaţie pentru lipsa şefilor: "Trebuia să se ocupe mai întât postul de şef al IPJ, după care urmează să se organizeze concursuri pentru ocuparea celorlalte funcţii", a declarat Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite