Braşov: EXCLUSIV / Garsoniera Elodiei, închiriată şi lăsată în paragină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV / Garsoniera Elodiei, închiriată şi lăsată în paragină
Braşov: EXCLUSIV / Garsoniera Elodiei, închiriată şi lăsată în paragină

Garsoniera în care avocata Elodia Ghinescu a avut biroul de avocatură este lăsată în paragină de cel care a închiriat-o. Gheorghe Măluşelu îi plăteşte lui Cioacă 300 de euro lunar pentru chirie, însă nu a mai plătit întreţinerea şi lumina de şapte luni.

CITEŞTE ŞI:

Cristian Cioacă nu s-a prezentat nici la cel de-al doilea termen al procesului deschis de soacra lui, curator desemnat al bunurilor Elodiei, pentru că a închiriat garsoniera în care aceasta avea biroul de avocatură. Instanţa a amânat judecarea cauzei pentru 13 noiembrie.

Cristian Cioacă  a golit garsoniera şi a închiriat-o pe termen de cinci ani. Până în 2012 Cioacă va primi lunar de la Gheorghe Măluşelu suma de 300 de euro. După această perioadă chiria va creşte până la 350 de euro.

Cioacă şi chiriaşul au mai semnat un contract prin care poliţistul trebuie să îi vândă lui Gheorghe Măluşelu garsoniera cu 60.000 de euro în momentul expirării contractului de închiriere, indiferent de preţul pieţei de atunci.

Cerem anularea contractului de închiriere şi a hârtiei prin care Cioacă se obligă să-I vândă chiriaşului garsoniera cu preţul de 60.000 de euro, peste cinci ani, adică la expirarea contractului de închiriere, pentru că e bun comun şi nu poate face asta fără acceptul soţiei sale. Pentru că mama Elodiei, doamna Emilia Ghinescu, a fost desemnată prin hotărâre judecătorească ca şi curator al bunurilor fiicei sale, fără acordul acesteia nu poate face aşa ceva“, susţine Crina Radu, avocata părinţilor Elodiei.

Actualul chiriaş vrea să subînchirieze garsoniera

Gheorghe Măluşelu vrea să subînchirieze garsoniera însă din luna aprilie nu a mai plătit nici întreţinerea şi nici curentul
electric
. Societatea de electricitate a înterupt furnizarea pentru acea adresă după cum susţine avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.  Astfel, şansele de subînchiriere a garsonierei sunt foarte scăzute acum.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite