Braşov: EXCLUSIV / Filmul flagrantului cu împuşcături

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV / Filmul flagrantului cu împuşcături
Braşov: EXCLUSIV / Filmul flagrantului cu împuşcături

Un flagrant organizat de Biroul de Combatere a Crimei Organizate, s-a transformat într-o urmărire ca-n filme. Focurile au fost trase de un poliţist sub acoperire, care tocmai încheiase un flagrant cu 2 traficanţi de droguri. Incidentul s-a petrecut în faţa Hotelului Aro Palace. Vă prezentăm în EXCLUSIVITATE filmul evenimentelor.

12.30 Poliţistul sub acoperire s-a întâlnit cu traficanţii de droguri. În schimbul a 3.000 de euro, cei doi tineri i-au dat „cumpărătorului” un pachet care ar fi trebuit să conţină 800 de grame de haşiş. Imediat după efectuarea schimbului, poliţiştii i-au somat pe traficanţi, moment în care aceştia au sărit în maşină şi au fugit trecând peste borduri şi peste scuarurile cu flori. În încercarea de a-i opri, poliţistul sub acoperire şi un alt coleg de-al său au tras câte un foc de armă spre autoturism, însă cei doi s-au făcut nevăzuţi. Au aruncat pe geam şi banii obţinuţi în urma vânzării drogurilor. Banii au fost recuperaţi ulterior de poliţişti.

12.45  Traficanţii au fost la un pas să spulbere pe trecerea de pietoni nu mai puţin de trei persoane, în cursa nebună pe care au pornit-o prin centrul Braşovului. La semaforul situat lângă Modarom, nu au mai ţinut cont că pentru pietoni era culoarea verde şi o sumedenie de oameni traversau strada regulamentar. Trei persoane au scăpat ca prin minune după ce s-au ferit la timp de maşina Mitsubishi de culoare vişinie. Printre ele se afla şi un copil de aproximativ 5 ani.

12.50 Cei doi suspecţi au abandonat maşina în spatele Magazinului Star, lângă parcarea Poliţiei Comunitare. Dispecerul de servici, Sorin Penelea, i-a văzut smulgând numerele de la maşină şi fugind pe aleea de Sub Tâmpa. Un alt coleg de-al său a alergat după ei, însă tot fără succes. Dispecerul şi-a anunţat colegii de la secţia 1.

13.00 Echipe de jandarmi şi poliţişti au pornit în căutarea celor doi traficanţi, însoţiţi de câini poliţişti. În paralel, procurorii au luat la puricat fiecare colţişor din maşină pentru a aduna cât mai multe probe împotriva tinerilor.

14.05 Unul dintre cei doi traficanţi de droguri a fost prins, în timp ce încerca să coboare de pe Tâmpa în cartierul Răcădău. Bogdan Victor are 21 de ani şi este din Vaslui.

Fugari identificaţi

Cel de-al doilea fugar, a fost căutat toată noaptea de oamenii legii. Tânărul este braşovean, i se cunoaşte identitatea, însă nu a fost de găsit. Pe numele lui a fost deja emis un mandat de aducere şi a fost dat în consemn la frontieră.

Între timp, pe numele primului traficant de droguri prins în zona pădurii de lângă cartierul Răcădău procurorii DIICOT Braşov au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi a fost astăzi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de trafic de droguri de risc şi riscă să stea ani grei după gratii.


Poliţişti „ţepuiţi”

Oamenii legii şi-au dat seama că au fost induşi în eroare numai după ce au cântărit marfa. Astfel, în loc de 800 g de haşiş, în punguţă se aflau doar 600 g. Ei spun că astfel de practici sunt des întâlnite în rândul traficanţilor de droguri, aceştia încercând să obţină un preţ cât mai mare pentru o cantitate mult mai mică de narcotice.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite