Braşov: EXCLUSIV / Teatrul Dramatic i-a închis uşile lui Ştefan Bănică Jr.!?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV / Teatrul Dramatic i-a închis uşile lui Ştefan Bănică Jr.!?
Braşov: EXCLUSIV / Teatrul Dramatic i-a închis uşile lui Ştefan Bănică Jr.!?

Actorul a fost aşteptat pe scena Teatrului Dramatic din Braşov, aseară. Din cauza unor probleme tehnice, Bănică jr. a vrut să reprogrameze reprezentaţia piesei „Desculţ în parc“, dar a fost refuzat pe motiv că sala va fi ocupată.

Veste proastă pentru braşovenii care şi-au cumpărat bilete pentru premiera de la Braşov a piesei „Desculţ în parc“, în care evoluează Ştefan Bănică Jr. Piesa „Desculţ în parc“, regizată de artistul Ştefan Bănică Jr. ar fi trebuit să aibă reprezentaţia marţi seara, de la 19.30, dar unele probleme tehnice au împiedicat organizatorii să aducă spectacolul la Braşov. 

Braşovul ar fi fost primul oraş în care am fi adus piesa, după premiera de la Bucureşti, dar nu am putut transporta orga de lumini, care trebuia cuplată la calculator şi care se programa în funcţie de ceea ce se întâmpla pe scenă. Au fost probleme tehnice la Braşov, cum sunt de altfel în mai multe teatre din ţară. Le-am propus celor de la Braşov să venim pe 4 noiembrie, pentru că atunci poate veni şi Ştefan să repete, dar ne-au spus că au sala ocupată atunci şi că oricum perioada este destul de aglomerată“, ne-a spus unul dintre organizatori care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Nimic pe 4 noiembrie

Reporterii Adevărul de Seară au vrut să afle, în calitate de simpli spectatori, ce piesă ocupă grila din 4 noiembrie, dar au aflat că nu s-a făcut încă programarea pentru luna următoare. „Nu avem încă programul din noiembrie. Încercaţi după data de 1 noiembrie, pentru că atunci sigur îl vom şti“, ne-a spus o doamnă de la agenţia de bilete a instituţiei culturale braşovene.

Organizatorii spectacolului regizat şi jucat de Ştefan Bănică jr. ne-au asigurat că biletele s-au vândut foarte bine, preţul unuia fiind de 60 de lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite