Braşov: EXCLUSIV / Cioacă a declarat război socrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV / Cioacă a declarat război socrilor
Braşov: EXCLUSIV / Cioacă a declarat război socrilor

Poliţistul, acuzat că şi-ar fi ucis soţia şi i-ar fi ascuns cadavrul, vrea să îşi facă socrii să simtă ce înseamnă să faci nenumărate drumuri între Braşov şi Piteşti.

CITEŞTE ŞI:


Cristian Cioacă nu a vrut să îşi lase copilul să plece cu bunicii la sfârşitul săptămânii trecute. Deşi iniţial le-a spus că nu vrea copilul să plece, la finalul întrevederii cu aceştia poliţistul şi-a dat arama pe faţă.

„Cioacă le-a spus părinţilor Elodiei că e supărat pe ei pentru că îl fac să vină prea des la Braşov. E supărat că familia Ghinescu i-au intentat trei procese civile, pe lângă cele trei procese penale pe care le are pe rol. Pentru a fi prezent la acestea Cioacă ar trebui să vină la Braşov o dată la cel mult două săptămâni. Ignoră însă faptul că noi avem o decizie judecătorească pe care dacă nu o respectă poate ieşi foarte rău pentru el“, a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

Tot aceasta susţine că Cioacă le-ar fi spus părinţilor Elodiei că nu le dă copilul ca să facă şi ei drumuri la Piteşti la fel de multe câte face el la Braşov din cauza lor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite